ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εικόνες Ντροπής: Στρατιώτες στήνουν σκηνές για τους «φιλοξενούμενους» του Μητσοτάκη – Πορείες λαθρομεταναστών στην Λέσβο!

1 min read

Ξεκίνησαν να μπαίνουν στον νέο καταυλισμό προσωρινής διαμονής οι παράνομοι μετανάστες στο πεδίο βολής του Καρά Τεπέ αφού άλλοι οδήγησαν στον εμπρησμό της Μόριας.

Το τραγικό είναι ότι και πάλι οι ένοπλες δυνάμεις “πληρώνουν τη νύφη” και οι ΜΚΟ που έχουν “επάγγελμα” την βοήθεια στους… κατατρεγμένους απλά επιβλέπουν την κατασκευή υπό σκιά!

Οι δύο φωτογραφίες είναι ενδεικτικές για το τι συμβαίνει στη Μυτιλήνη. Στρατιωτικό προσωπικό που βρίσκεται σε επιφυλακή λόγω της κρίσης με την Τουρκία, δουλεύει ακατάπαυστα τα τελευταία 24ωρα -και νύχτα- για να στηθεί ο πρόχειρος καταυλισμός για τους πρόσφυγες και μετανάστες στο Καράτεπε της Λέσβου.

Στη δεύτερη μέλη ΜΚΟ -οι οποίες έχουν κατακλύσει πάλι το νησί- παρακολουθούν…

Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου υποστηρίζουν ότι στο νέο καταυλισμό θα στεγαστούν περί τους 3000 ανθρώπους οι οποίοι απλά περιμένουν πότε ο στρατός θα τοςυ στήσει τις σκηνές και μετά θα τους διανέμει συσσίτιο.

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήσαν το πρωί του Σαββάτου παράνομοι μετανάστες που διέμεναν στο ΚΥΤ της Μόριας. Εκατοντάδες άτομα, ζητούν να αποχωρήσουν από τη Λέσβο.

Μετά τις 11, τα πνεύματα άναψαν μεταξύ ομάδας παράνομων μεταναστών και δυνάμεων της Αστυνομίας, με τους πρώτους να ξεκινούν πετροπόλεμο και τους αστυνομικούς να «απαντούν» με χρήση χημικών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μετανάστες και πρόσφυγες είχαν καταλάβει όλους τους χώρους στο Καρά Τεπέ, ακόμη και ταράτσες και τον προαύλιο χώρο μεγάλο σούπερ μάρκετ. Όπως διαφαίνεται και μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι πρόσφυγες και μετανάστες αντέδρασαν στο να μπουν στον νέο, υπό κατασκευή, καταυλισμό και ζητούν να τους επιτραπεί να φύγουν από το νησί.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.