ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εικόνες ντροπής στη Δράμα! Έβαζαν τα οστά νεκρών σε… πλαστικές σακούλες [ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!]

1 min read

Έκπληκτοι και οργισμένοι οι κάτοικοι της Κοινότητας Χωριστής στη Δράμα, που αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα στο κοιμητήριο του χωριού.
Εικόνες ντροπής στη Χωριστή Δράμας, με οστά νεκρών που προφανώς είχαν εκταφεί από το νεκροταφείο να βρίσκονται παρατημένα μέσα σε πλαστικές σακούλες.

Για πρωτοφανή ασέβεια και βεβήλωση, μιλούν οι κάτοικοι  η οποία αγγίζει τα όρια της περιύβρισης νεκρών. «Η προστασία του αισθήματος της ευσέβειας και της ευλάβειας των νεκρών είναι υποχρέωση όλων και πολύ περισσότερο των τοπικών αρχόντων».
Οι κάτοικοι ανέφεραν επίσης ότι το θέμα έχει να κάνει και με την ανθυγιεινή εστία που δημιουργήθηκε στο κοιμητήριο, καθώς επίσης έθεσαν και το θέμα της νομιμότητας μιας και υπάρχει  κανονισμός εκταφής και ανακομιδής λειψάνων.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

«Δεν υπήρχε χώρος…!»

Ο πρόεδρος της κοινότητας Χωριστής κ. Ζαρόγλου, παραδέχτηκε ότι υπήρχαν σάκοι με λείψανα και ότι η εκταφές έγιναν γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος, λόγω κορεσμού του νεκροταφείου, το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν στην δημιουργία χωνευτηρίου και νέου οστεοφυλακίου.

πηγή: dramini

Δημοσίευση στα Social Media