ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εικόνες ντροπής σε όλη την Ελλάδα Οι Έλληνες Ψάχνουν στα σκουπίδια λαχανικά και σάπια φρούτα μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς

1 min read

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες είναι εκείνοι που πηγαίνουν στις λαϊκές αγορές, αφού αυτές έχουν τελειώσει, και ζητούν από τους παραγωγούς να τους δώσουν ό,τι έχει απομείνει, ενώ κάποιοι ψάχνουν ακόμα και στα σκουπίδια για να μαζέψουν πεταμένα φρούτα ή λαχανικά.

Η κυβερνητική οικονομική πολιτική προκαλεί δυστυχία στην κοινωνία και αυτό φαίνεται.

Ακόμα πιο θλιβερό είναι πως οι πλειοψηφία των ανθρώπων που ψάχνουν για πεταμένα τρόφιμα είναι ηλικιωμένοι και οικογενειάρχες!

«Ζούμε εποχές Μνημονίου. Είχαμε πολλά χρόνια να το δούμε αυτό. Παρατηρούμε τους πελάτες μας εκεί που ψώνιζαν 4-5 κιλά για να βγάλουν όλη την εβδομάδα να ψωνίζουν 1-1,5 κιλό για να βγάλουν μία δύο μέρες. Το κόστος ζωής έχει ανέβει επικίνδυνα πια, με το ρεύμα, με τη βενζίνη, με τα ενοίκια. Δύσκολα θα βγουν να ψωνίσουν» λέει ο εκπρόσωπος Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Δημήτρης Πατσιάς.

«Πιστεύαμε ότι όλο αυτό είχε τελειώσει. Το κόστος καλλιέργειας των παραγωγών είναι πολύ μεγάλο. Ο κόσμος δυσκολεύεται. Παντού οι τιμές είναι ανεβασμένες. Έχω περιορίσει όλα τα είδη» είπε στην κάμερα μια γυναίκα που ψωνίζει.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.