ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εικόνες ντροπής παρουσιάζει το Νοσοκομείο του Κιλκίς με σοβάδες να πέφτουν δίπλα σε ασθενή – Δείτε ΦΩΤΟ

1 min read

Εικόνες ντροπής παρουσιάζει το Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς  με σοβάδες  να πέφτουν δίπλα σε ασθενή όπως καταγγέλλουν το σωματείο εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου, όταν κατέρρευσε η πλάκα ψευδοροφής σε τμήμα της Α πτέρυγας. Όπως αναφέρει το σωματείο, σοβάδες αποκολλήθηκαν και κατέρρευσαν και σε άλλα σημεία εντός και εκτός του νοσοκομείου.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι επισημαίνουν πως υπάρχουν και άλλα κτιριακά προβλήματα και τονίζουν πως «λόγω παλαιότητας των κτηρίων επιβάλλεται άμεσα έλεγχος στατικής επάρκειας».

Την ίδια ώρα, η ΠΟΕΔΗΝ έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο θέλοντας να δείξει την κτιριακή κατάσταση του Νοσοκομείου Κιλκίς, σημειώνοντας ότι ακόμα συνεχίζουν να πέφτουν σοφάδες.

«Επανειλημμένως έχουμε αναδείξει το ζήτημα το Σωματείο Εργαζομένων και η ΠΟΕΔΗΝ χωρίς να βρεθεί λύση. Καλούμε την κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις κτιριακές φθορές πριν θρηνήσουμε θύματα» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.