ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας στα Τρίκαλα -Νεκρό μωρό 13 μηνών

1 min read

Το αυτοκίνητο πενταμελούς οικογένειάς έπεσε σε χαράδρα

Ανείπωτη τραγωδία στα Τρίκαλα με τον θάνατο ενός 13 μηνών αγοριού, σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής όταν το ΙΧ αυτοκίνητο πενταμελούς οικογένειας έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή των Τρικάλων.

Το σημείο που σημειώθηκε η εκτροπή του Ι.Χ., όπως σημειώνει το trikalaola.gr αυτοκινήτου και η πτώση του σε απότομη πλαγιά, είναι στην είσοδο του χωριού, στην τελευταία στροφή, πριν από τα πλατάνια με τις ταβέρνες και κάτω από το ξωκκλήσι.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν αποκλειστικά στην κάμερα του trikalaola.gr πως άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και θεώρησαν πως είχε σπάσει κάποιος πλάτανος. Όμως όταν άκουσαν τις φωνές των τραυματιών, πλησίασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.



Το ζευγάρι και τα δύο κορίτσια κατάφεραν, αν και τραυματίες να αναρριχηθούν και να καθίσουν στις ταβέρνες μέχρι να έρθουν τα ασθενοφόρα να τους παραλάβουν.

Στο σημείο έτυχε να υπάρχουν και δύο ιδιώτες γιατροί οι οποίοι πλησίασαν τους τραυματίες και διαπίστωσαν και τον θάνατο του μικρού παιδιού, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Το σημείο όπου έφυγε από τη στροφή το μοιραίο αυτοκίνητο, υπάρχουν σημάδια με την πορεία του, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο.

Αρχικά όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Πύλης και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Πιο βαριά τραυματισμένη είναι η σύζυγος του 45χρονου, ενώ λιγότερο είναι ο 45χρονος και τα δύο κορίτσια του ζευγαριού, ηλικίας 10 και 13 αντίστοιχα.

Η οικογένεια, λίγη ώρα πριν από το μοιραίο, είχε γευματίσει σε ταβέρνα στο Περτούλι. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν ότι άργησαν να φτάσουν στο σημείο της τραγωδίας τα ασθενοφόρα. Όμως, την ώρα του τροχαίου, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εδρεύει στο Κ.Υ. Πύλης, παραλάμβανε έναν ασθενή που είχε πάθει ηλεκτροπληξία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.