ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εικόνες από το μέλλον: Τελετουργική σφαγή ζώων στον Εχίνο παρουσία βουλευτή του Σύριζα – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Τελετή χατίμ, δηλαδή τελετή λήξης μαθημάτων Κορανίου, έλαβε χώρα στον Εχίνο Ξάνθης, παρουσία του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε και του Βουλευτή του Σύριζα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Έως εδώ τίποτε το αξιοσημείωτο· άλλη μία τουρκογιορτή στην Θράκη μας με την ταυτόχρονη παρουσία του ψευδομουφτή και βουλευτών του Σύριζα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του ψευδομουφτή φαίνεται η τελετουργική σφαγή ζώων για την παρασκευή κρέατος «χαλάλ», βάρβαρη πρακτική που αντιβαίνει την Ελληνική Νομοθεσία, η οποία νομιμοποιήθηκε υπό τον «αντιρατσιστικό» μανδύα.

Θυμίζουμε ότι τον Μάιο του 2017, φιλοζωικοί σύλλογοι είχαν προσφύγει στην Δικαιοσύνη για την απόφαση της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ να νομιμοποιηθεί αυτή η βάρβαρη πρακτική που αντιβαίνει τον νόμο 1197/1981, που στο άρθρο 2 αναφέρει ρητά ότι: «Απαγορεύεται η θανάτωσης θηλαστικών εις τα σφαγεία εφ’ όσον δεν προηγηθή της αφαιμάξεως αναισθητοποίησις επενεργούσα ακαριαίως».

Πού είναι άραγε οι διάφοροι «βίγκαν» που επιτίθενται ακόμα και σε κρεοπωλεία; Πού είναι άραγε οι «φιλόζωοι» αριστεροί να καταγγείλουν αυτές τις τελετουργικές πρακτικές που λαμβάνουν χώρα παρουσία συριζαίων;

Αν κάτι γινότανε στην Ελληνική ύπαιθρο θα υπήρχαν ήδη πύρινα άρθρα από σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο. Τώρα σιγή ιχθύος για να μην θιχτούν οι τούρκοι πράκτορες, ο Ερντογάν πασάς και φυσικά οι νέοι ψηφοφόροι “επενδυτές” του Σύριζα που πλημμυρίζουν την Ελλάδα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.