Είδηση «ΣΕΙΣΜΟΣ» για τον Μπακογιάννη…

Newskamatero

Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι γνωστή για τις απόψεις της υπέρ της παγκοσμιοποίησης και της σκληρής πολιτικής κατά των «κακών» και «απείθαρχων» λαών.Έτσι τάσσονται υπέρ της εισαγωγής «νέων Ελλήνων» τους οποίους βάζουν σε προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων που πραγματικά δεινοπαθούν την εποχή αυτή.

Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι η απόφαση που πήρε ο Κώστας Μπακογιάννης τον Φεβρουάριο του 2016, όντας περιφερειάρχης, όπου κατασκεύασε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο για να φιλοξενήσει… λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.

Εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στις Θερμοπύλες επισκευάστηκε σε 48ωρες για να φιλοξενήσει πρόσφυγες

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του ΤΑΙΠΕΔ που βρίσκεται στις Θερμοπύλες, κοντά στις ιαματικές πηγές, και το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από το 2012.

Το από χρόνια εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, με δυναμικότητα φιλοξενίας έως και 400 ανθρώπων, ανακατασκευάστηκε μέσα σε 48 ώρες (!) στη Λαμία για να φιλοξενήσει προσωρινά πρόσφυγες.

Φαίνεται ότι όταν το κράτος θέλει, όλα μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά όταν δεν αφορά τους Έλληνες…

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Στα Σκόπια η ρηματική διακοίνωση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Θα ακολουθήσει κοινή επιστολή των δύο χωρών στον γ.γ. του ΟΗΕ Εστάλη στα Σκόπια η ρηματική διακοίνωση, που ενημερώνει ότι το πρωτόκολλο εισδοχής της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και η Συμφωνία των Πρεσπών περάσανε από την Ελληνική Βουλή, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ. Σημειώνεται, ότι παράλληλα έχει […]