ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Οκτωβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά Νέες εικόνες του 33χρονου από τις φυλακές Κορυδαλλού ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Νέες εικόνες του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν από τις φυλακές Κορυδαλλού παρουσίασε η ΕΡΤ.

Σε βίντεο  ο πιλότος μόλις έχει τελειώσει το τηλεφώνημά του από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και φαίνεται να κατεβάζει το ακουστικό και να επιστρέφει στο κελί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τηλεφωνεί διαρκώς στους γονείς του και τον δικηγόρο του.

Η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, δημοσιεύει κωδικές ονομασίες που, όπως αναφέρει, χρησιμοποιούσε η 20χρονη Καρολάιν, για να περιγράψει τον 33χρονο πιλότο.

Η Daily Mail επικαλείται ένα άγνωστο έως τώρα ημερολόγιο της αδικοχαμένης 20χρονης, το οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκε κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο σύζυγός της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η Daily Mail, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο. Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy». Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ…»: Ο «Mal… Antras Mou (‘My W***** Husband’)» εμφανίζεται να περιγράφει τον 33χρονο η Καρολάιν.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», που θεωρούν ότι αντιστοιχεί στον χαρακτηρισμό «παλ…..», ενώ για τα γράμματα “ΧΧ” που αναφέρονται υποψιάζονται ότι είναι συντομογραφία για τη λέξη “ξύλο”.

Σημειώνεται πάντως ότι με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, τέτοιες σημειώσεις δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης.

Δημοσίευση στα Social Media