ΕΓΚΛΗΜΑ! Η Νέα Δημοκρατία ΠΡΟΔΙΔΕΙ του Μακεδόνες και την ΙΣΤΟΡΙΑ μας…

Newskamatero

Ένα άρθρο κόλαφος για όλους όσους υποστηρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρη και εθνική θέση για το όνομα των Σκοπίων και τη Μακεδονία μας δημοσίευσε χθες το myportal.gr το οποίο είναι πλήρως αποκαλυπτικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Βίκυ Ευταξά, τηλεφώνησε σε τέσσερις προέδρους Νομαρχιακών Οργανώσεων για να τους «προτρέψει» να μην συμμετάσχουν τα μέλη σε δράσεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, τόσο σε συγκεντρώσεις όσο και σε υπογραφές που μαζεύονται στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία και διαφωνεί με τις απόψεις για τη μη αποδοχή του όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων, και επιπλέον προσπαθεί να πατρωνάρει τα μέλη της για να μην δείξουν τον πατριωτισμό τους.

Εάν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε τι είναι…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΑΝ οι Αλβανοί! "ΧΤΥΠΗΣΑΝ" την Τουρκία... (ΒΙΝΤΕΟ)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []) push ({}); Κάτοικοι του Νομού Μιρντίτα στη βόρεια Αλβανία εξοργίστηκε από την τοποθέτηση μιας Τουρκικής σημαίας σε φράγμα που κατασκεύασε Τουρκική εταιρεία. Στις 31 Δεκεμβρίου 2017 δεκάδες Αλβανοί που διαδήλωναν συγκεντρώθηκαν στο φράγμα και παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να προσεγγίσουν και να καταστρέψουν […]