ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έγιναν ρεζίλι! Αποτυχία του πρώτου «τουρκικού» ελικοπτέρου ενώπιον του Ερντογάν

1 min read

Υπό το βλέμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιήθηκε η ενεργοποίηση του πρώτου «τουρκικού» ελικοπτέρου, με μεγάλη αποτυχία, με τον ένα μηχανικό να τονίζει ότι κάποιος θέλει να τους σαμποτάρει.

Στο βίντεο της τελετής εκκίνησης του κινητήρα ελικοπτέρου, που μεταδόθηκε ζωντανά στην τουρκική τηλεόραση, ο Μαχμούντ Φαρούκ Ακσίτ, Γενικός Διευθυντής της Tusas Motor Sanayii A.S., που παράγει τον κινητήρα, ακούγεται να λέει: «Δεν θα συγχωρήσουμε αυτούς που θέλουν να σαμποτάρουν την παρουσίαση», «Κάνε τη δουλειά σου σωστά».

Η Turkey Now ανέφερε ότι η αιτία της ενόχλησης του γενικού διευθυντή ήταν η βλάβη του κινητήρα όταν προσπαθούσε να τον βάλει μπροστά ενώπιον του προέδρου και των ανωτέρων αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Η τουρκική εφημερίδα «El-Aziz» ανέφερε ότι η αιτία του προβλήματος ήταν η έλλειψη μετάδοσης του ήχου του κινητήρα στη ζωντανή μετάδοση και η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την τελετή δήλωσε ότι «ο κινητήρας δεν λειτουργεί», σε αντίθεση με τα βίντεο που επιβεβαίωσαν τη δουλειά του, τα οποία ώθησαν τον διευθυντή της εταιρείας να παρέμβει, όπως σημειώνεται.

Δημοσίευση στα Social Media