ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

19 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εφτασε στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ -Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

1 min read

Έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ρίβλιν.

Ο κ. Ριβλίν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα και ήδη κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τη Δευτέρα, ο κ. Ριβλίν θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξης Τσίπρας, στις 12:40 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.

Λόγω της διήμερης επίσκεψης στην Αθήνα του προέδρου του Ισραήλ, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου, σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί η ΕΛ.ΑΣ.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Όπως είναι λογικό, δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας όσο ο Ισραηλινός πρόεδρος θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αναμένεται να υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψής του, ενώ είναι ενδεικτικό ότι από τις 9 το πρωί της Δευτέρας -και έως ότου να δώσει εντολή η ΕΛ.ΑΣ.- ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός.

Ακόμη σε κλοιό ασφαλείας θα βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»  όπου θα διαμείνει ο κ. Ριβλίν στην πλατεία Συντάγματος όπου ήδη υπάρχουν πολλές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο.

Μάλιστα ήδη οχήματα που είναι παρκαρισμένα σε διάφορα μέρη του κέντρου της ΑθήναW απομακρύνονται από τους γερανούς της Τροχαίας.

Εκλεισε κατά την άφιξή του στην Αθήνα η Αττική Οδός

Για λίγα λεπτά διεκόπη η κυκλοφορία στην Αττική Οδό, λόγω της επίσκεψης του  προέδρου του Ισραήλ. Ο Ρέουβεν Ριβλίν έφτασε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με κατεύθυνση την Αθήνα και το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Η απόφαση για την ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται λόγω της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν.

Κλειστός ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» από τις 9 το πρωί

Κλειστός θα είναι αύριο από τις 9 το πρωί ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ενόψει της επισκέψεως του προέδρου του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν.

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάση. Ο σταθμός θα ανοίξει κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση