ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εφορία: Λήγει η προθεσμία για ΕΝΦΙΑ, Φόρο Εισοδήματος και ΦΠΑ

1 min read

Έως την 30η Νοεμβρίου έχουν προθεσμία οι φορολογούμενοι για να ανταποκριθούν σε βασικές φορολογικές υποχρεώσεις τους.

Συγκεκριμένα, έως το τέλος του μήνα θα πρέπει να πληρωθούν ο ΕΝΦΙΑ, ο Φόρος Εισοδήματος και ο ΦΠΑ από φυσικά πρόσωπα και επιχειρηματίες που δεν έχουν εξαιρεθεί από τις φορολογικές υποχρεώσεις λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, έως την 30ή Νοεμβρίου θα πρέπει να έχει πληρωθεί:

η 5η δόση του φόρου εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων

η 3η μηνιαία δόση του ΕΝΦΙΑ

η 1η από τις 2 δόσεις του ΦΠΑ του μηνός Οκτωβρίου, ο οποίος προκύπτει από χρεωστική δήλωση που πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 30/11/2020 από κάθε επιχείρηση που τηρεί διπλογραφικά βιβλία και δεν έχει υποχρεωθεί να αναστείλει τη λειτουργία της εντός του Νοεμβρίου λόγω της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19.

η 2η δόση της οφειλής του ΦΠΑ του τρίτου τριμήνου του 2020, η οποία προέκυψε από χρεωστική δήλωση υποβληθείσα μέχρι τις 30/10/2020 από κάθε επιχείρηση που τηρεί απλογραφικά βιβλία και δεν έχει υποχρεωθεί να αναστείλει τη λειτουργία της εντός του Οκτωβρίου ή εντός του Νοεμβρίου.

2η δόση του ΦΠΑ του μηνός Σεπτεμβρίου, ο οποίος προέκυψε από χρεωστική δήλωση υποβληθείσα μέχρι τις 30/10/2020 από κάθε επιχείρηση που τηρεί διπλογραφικά βιβλία και δεν έχει υποχρεωθεί να αναστείλει τη λειτουργία της εντός του Οκτωβρίου ή εντός του Νοεμβρίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.