ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Κιβωτού του Κόσμου στη Χίο

1 min read

Σήμα από τις τοπικές αρχές στην Οικονομική Αστυνομία για περίεργες κινήσεις στην έδρα της Κιβωτού στο νησί της Χίου, οδήγησε στην άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων που έκαναν «ντου» στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

  • Παράλληλα, συνεχίζονται τόσο οι έρευνες της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος σχετικά με την διαχείριση των δωρεών -χορηγιών, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ , προς την Κιβωτό του Κόσμου, στο πλαίσιο της οποίας ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί των υπευθύνων της δομής, καθώς επίσης και η ποινική προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται από δύο εισαγγελείς ανηλίκων σχετικά με τις σοκαριστικές καταγγελίες για κακοποιήσεις σε βάρος πρώην τροφίμων στης δομής. Οι εισαγγελείς έχουν ήδη εξετάσει τρεις μάρτυρες, ανάμεσα στους οποίους είναι πρώην εργαζόμενοι σε διάφορες εγκαταστάσεις της δομής που φέρεται να έχουν μιλήσει για συγκεκριμένες ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές. Υπενθυμίζεται ότι διερευνάται και η καταγγελία 19χρονου σήμερα πρώην τροφίμου για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε κάθε περίπτωση, οι εισαγγελικές αρχές έχουν στα χέρια τους προσώρας αρκετές μαρτυρίες για κακοποιητικές συμπεριφορές εις βάρος παιδιών και μία για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ οι ελεγχόμενοι προς το παρόν είναι τέσσερα άτομα, ο πατήρ Αντώνιος, ιδρυτής και ψυχή της «Κιβωτού», αλλά και στενοί συνεργάτες του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.