ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έφοδος στο κλαμπ – Αστυνομικός σε θαμώνα Κατακάθι του κόσμου δεύρο έξω

1 min read

Μαρτυρίες θαμώνων στο OPEN TV μιλούν για τραβηγμένη συμπεριφορά των Αρχών κατά την επιχείρηση

Υπερβάλλοντα ζήλο από τις αστυνομικές δυνάμεις που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/11) σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, καταγγέλλουν οι θαμώνες

Περίπου στις 04:00 η μουσική στο νυχτερινό μαγαζί σταματάει απότομα. Κλιμάκιο της δίωξης ναρκωτικών εισβάλει αιφνιδιαστικά στο μαγαζί και ζητά απ’ όλους του θαμώνες να σηκώσουν τα χέρια ψηλά, ώστε να πραγματοποιήσουν ελέγχους.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στο OPEN TV: «Μπουκάρουν μέσα με φακούς και ουρλιάζουν “όλοι κάτω”, έσπρωχναν κόσμο για να πέσει κάτω. Έλεγαν στον κόσμο να μην μιλάει. Έλεγαν ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει.

Για περίπου μια ώρα οι θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού ελέγχονται συστηματικά. Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει: Ένα φίλο μου τον σπρώξανε για να φύγει από το μαγαζί. Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο φίλος του ρώτησε τους αστυνομικούς: “Μπορώ να φύγω τώρα;” και του λένε “Ναι. Φύγε!” και τον σπρώξανε. Ήταν πολύ επιθετικοί

Ανάλογες εικόνες υπήρξαν και έξω από το νυχτερινό μαγαζί: «Όταν είχα βγει έξω από το μαγαζί είδα 50-60 αστυνομικούς…Είχανε τον κόσμο κολλημένο στον τοίχο. Έναν τύπο τον είχαν αναγκάσει να κατεβάσει το μποξεράκι του».

Το περιστατικό γνωστοποίησε μέσω Facebook ο DJ του καταστήματος Γιώργος Απέργης ο οποίος μίλησε στο ethnos.gr για το περιστατικό.

Ένας άλλος θαμώνας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποφασίζω να πάω στην τουαλέτα…. και χωρίς να καταλάβω τίποτα μπουκάρει μια τύπισσα μες στην τουακλέτα και με βγάζει έξω…”κατακάθι του κόσμου δεύρο έξω”».

Το γνωστό κλαμπ της Αθήνας μπήκε στο στόχαστρο της δίωξης ναρκωτικών καθώς υπήρχαν πληροφορίες για χρήση και διαχείριση ναρκωτικών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.