ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αιφνιδιαστική έρευνα σε σπίτια για τον θάνατο της φοιτήτριας που έπεσε από το Αριστοτέλειο

1 min read
Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στικάκια και κινητά τηλέφωνα

Αιφνιδιαστική έρευνα έκαναν αστυνομικοί σε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη και κατέσχεσαν υλικό που αφορά στον θάνατο της φοιτήτριας η οποία έπεσε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έπειτα από εντολή του εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, έγινε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία εισαγγελέα σε σπίτια δύο νεαρών που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στον θάνατο της 22χρονης Λίνας.

Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στικάκια, κινητά τηλέφωνα αλλά και σκληροί δίσκοι στο πλαίσιο των ερευνών που συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Τα κατασχεθέντα έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πριν λίγους μήνες η μητέρα της φοιτήτριας έχει ανέβει στην ταράτσα του κτηρίου της Εισαγγελίας, στα Γιαννιτσά, και απειλεί να αυτοκτονήσει, καταγγέλλοντας καθυστερήσεις στην διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου του παιδιού της.

Οι συγγενείς της κοπέλας υποστηρίζουν, ότι εκβιαζόταν, μέσω ενός βίντεο ερωτικού περιεχομένου, ζητώντας την απόδοση ευθυνών για τον θάνατο της, ο οποίος είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, φέρεται να είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός βίντεο και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία. Η μητέρα της φοιτήτριας αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.