ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”: “Μέγα λάθος η επέκταση των χωρικών υδάτων στα δώδεκα μίλια”!

1 min read

Μήνυμα άτακτης υποχώρησης στα ελληνοτουρκικά από την Μητσοτακική σήμερα εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”.

Η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” δεν είναι η οποιαδήποτε εφημερίδα. Είναι γνωστό σε ποιον ανήκει, ποιο κόμμα υποστηρίζει και ποια γραμμή ακολουθεί και δεν είναι καθόλου αθώο να φιλοξενεί ένα άρθρο, το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ καλεί την Ελλάδα να παραιτηθεί από δικαιώματα της εθνικής της κυριαρχίας, τα οποία προκύπτουν από το Διεθνές Δίκαιο! 

Η άλλη εφημερίδα του Μητσοτακισμού, η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, είχε προ ημερών άρθρο του καθηγητή του Διεθνούς Δικαίου του Παντείου, Άγγελου Συρίγου και βουλευτή της ΝΔ, περί “ρεαλισμού”, το οποίο καλούσε να δούμε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με… ρεαλισμό! Η συνέχεια στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, με άρθρο του Αλέξη Ηρακλείδη επίσης καθηγητή του Παντείου και μάλιστα στο απόλυτα συναφές αντικείμενο των Διεθνών Σχέσεων! 

Το άρθρο του είχε τίτλο “Μέγα λάθος η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια” και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Με μια τέτοια επέκταση κλείνει η ανοικτή θάλασσα, με το Αιγαίο να καθίσταται “ελληνική λίμνη”, σαν η Ελλάδα να κατείχε τα παράλια της Μικράς Ασίας, γεγονός που πλήττει τα συμφέροντα όλων των χωρών που πλοία τους διαπερνούν το Αιγαίο”.

Έγκλημα λοιπόν, το να γίνει το Αιγαίο “ελληνική λίμνη”, έγκλημα να ασκήσουμε το νόμιμο δικαίωμά μας για τα δώδεκα μίλια και όλα αυτά σε μια εφημερίδα, που όλοι γνωρίζουμε την γραμμή της… Ποια άλλη απόδειξη θέλετε ότι ετοιμάζει η ΝΔ μεγάλο ξεπούλημα στο Αιγαίο; 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.