ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εφιάλτης Τον κρατούσε αιχμάλωτο στο υπόγειο της για μήνες (Εικόνες – σοκ)

1 min read

police

police

Ένας πρώην λογιστής αναγκάστηκε να ζήσει σε μια «τρύπα κόλαση» στο υπόγειο του κήπου της πρώην συνεργάτιδάς του για περισσότερο από ένα χρόνο τρώγοντας κρύα ψητά φασόλια και πουτίγκα ρυζιού.

Ο Chris Chapman, 59 ετών, είναι ένα από τα πρώτα παραδείγματα του λευκού βρετανικού «σύγχρονου σκλάβου» στο Nottinghamshire. Ο ίδιος θέλησε να καταργήσει το δικαίωμά του στην ανωνυμία με την ελπίδα ότι και άλλα θύματα θα εμφανιστούν.

Κατά τη διάρκεια των οκτώ ετών κακοποίησης, ο κ. Chapman καταστράφηκε οικονομικά και αναγκάστηκε να ζήσει σε ένα μικρό υπόγειο χωρίς θέρμανση.

Ο ίδιος έκανε μπάνιο σε ένα μπολ με κρύο νερό, χρησιμοποιούσε ένα κουβά για να πάει στην τουαλέτα και μόνο έβγαινε από το υπόγειο δύο φορές την εβδομάδα.

Ο κ. Chapman σκέφτηκε ότι βρήκε την αγάπη της ζωής του όταν γνώρισε την Julie Marsden, 55 ετών, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας, ωστόσο όπως υποστήριξε πιστεύει ότι τα αισθήματα της πρώην συντρόφου του άλλαξαν όταν έμαθε πως είχε ένα σπίτι στο όνομά του.

Τον ανάγκασε να πουλήσει το ακίνητο του στη μισή τιμή του, δηλαδή στα £ 50.000, και τον μετέφερε στο σπίτι της στο Marlborough Road, όπου άρχισε να του «τρώει» την περιουσία.

Έψαχνε τρόπους για να τον διώξει από την κρεβατοκάμαρά της, όταν το 2016 είπε στον κ. Chapman ότι ήθελε μια ανοιχτή σχέση και έφερε τον Gary Cooper, 53 ετών, στο σπίτι που έμεναν, διώχνοντάς τον οριστικά από την κρεβατοκάμαρα. Την Πρωτοχρονιά του 2017, εκτοξεύτηκε έξω από το σπίτι σε ένα υπόγειο στον κήπο χωρίς μόνωση και θέρμανση.

«Ήμουν σκλάβος. Υπήρχαν όλο και περισσότεροι κανόνες. Δεν είχα λόγο.», είπε

«Όταν βγήκα από το υπόγειό μου είπαν να επιστρέψω. Δεν μπορείς να είσαι εδώ. Δεν επιτρέπεται.»

«Έπρεπε να μείνω στο υπόγειό μου και μου είπαν ότι δεν μπορούσα να κοιτάξω έξω από το παράθυρο. Αν πήγαινα στο σπίτι θα έβαζαν τον Gary να με χτυπήσει.»

Λόγω των σκληρών συνθηκών έπαθε αρθρίτιδα και κατάθλιψη.

Στην ερώτηση γιατί δεν έφευγε ο ίδιος δήλωσε πως «ο φόβος του να είσαι άστεγος ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου.»

Η καταγγελία στην αστυνομία πραγματοποιήθηκε από έναν γείτονα ο οποίος είδε τον κ. Cooper να επιτίθεται στον κ. Chapman τον Μάιο του 2018.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, ωστόσο έκπληξη προκαλεί η δήλωση του θύματος πως δεν κρατάει καμία κακία στους θύτες του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.