ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 23χρονη στα χέρια ενός 33χρονου ο οποίος την κρατούσε «φυλακισμένη» που την εξέδιδε για 150 ευρώ

1 min read

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 23χρονη στα χέρια ενός 33χρονου ο οποίος την κρατούσε «φυλακισμένη» σε σπίτι στα Εξάρχεια και την εξέδιδε παρά την θέλησή της μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού.

Ο 33χρονος, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη στην Αθήνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγισε την 23χρονη, επίσης αλβανικής καταγωγής, ως ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος, λέγοντάς της ότι θα μπορούσε να εργαστεί εκεί πουλώντας λουλούδια. Η 23χρονη δέχτηκε να δουλέψει, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Στη συνέχεια, ο 33χρονος την οδήγησε στο διαμέρισμα του στα Εξάρχεια με την πρόφαση της φιλοξενίας. Όμως, εκεί την κράτησε παρά την θέλησή της, ελέγχοντας κάθε κίνησή της. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα μετατράπηκε στο “κολαστήριό” της.

Ο 33χρονος χρησιμοποιώντας σωματική και ψυχολογική βία, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της, την εξανάγκασε να εκδίδεται μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού. Μάλιστα, φέρεται να ήταν ο ίδιος που την συνόδευε στα ραντεβού με τους πελάτες, τα οποία ήταν τουλάχιστον τέσσερα την ημέρα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η “ταρίφα” για το κάθε ραντεβού που έκλεινε σε σπίτια ή ξενοδοχεία ανερχόταν στα 150 ευρώ, από τα οποία τα 50 ευρώ θεωρητικά τα έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού, τα 20 ευρώ ο 33χρονος και τα 80 ευρώ η 23χρονη. Στην πραγματικότητα όμως, ο 33χρονος παρακρατούσε και τα 80 ευρώ της 23χρονης εκτός από το μερίδιό του, όπως υποστήριξε το θύμα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι εξέδιδε την 23χρονη από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020.  Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε το θύμα στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες υποθέσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.