ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Ιουλίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εφιάλτικές προβλέψεις: Τρέχει προς το φράγμα των 3 ευρώ η Bενζίνη 

1 min read

Γκάζι για τα 3 ευρώ το λίτρα πατάει η βενζίνη καθώς το ράλι στις τιμές των καυσίμων δεν έχει τέλος. Οι πρατηριούχοι βλέπουν νέες αυξήσεις τις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα στα νησιά να σπάσει το φράγμα των 2,70 ευρώ το λίτρο και στα αστικά κέντρα η βενζίνη να πωλείται πάνω από 2,3 ευρώ, ενώ άμεση επίπτωση θα έχουν και οι τιμές σε μια σειρά από τρόφιμα καθώς και εκεί έρχονται νέες ανατιμήσεις.

Bενζίνη – τιμή: Την ώρα που η ανεργία των νέων ως 24 ετών φτάνει το 32%, την ώρα που έρχεται νέα αύξηση-φωτιά στα προϊόντα με πλαστικές συσκευασίες, δεν έχει τέλος ούτε το ράλι ανόδου στην τιμή της βενζίνης.

Ειδικότερα, έχει πατηθεί… γκάζι για τα 3 ευρώ το λίτρα, με τους πρατηριούχους να βλέπουν νέες αυξήσεις τις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα στα νησιά να σπάσει το φράγμα των 2,70 ευρώ το λίτρο και στα αστικά κέντρα η βενζίνη να πωλείται πάνω από 2,3 ευρώ.

Παράλληλα, άμεση επίπτωση θα έχουν και οι τιμές σε μια σειρά από τρόφιμα καθώς και εκεί έρχονται νέες ανατιμήσεις.

Σκέψεις για νέο fuel pass

Όπως είναι λογικό λοιπόν, επικρατεί προβληματισμός στο οικονομικό επιτελείο. Έτσι, πληθαίνουν τα σενάρια για νέο κύκλο επιδόματος καυσίμων – του γνωστού Fuel Pass- από τον Ιούλιο. Το τωρινό έχει ημερομηνία λήξης στις 31 Ιουλίου και αφορά τους μήνες της άνοιξης, ενώ μέσα από το Sportime διαβάσατε ποιοι το δικαιούνται.

Δημοσίευση στα Social Media