ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εφαρμόζουν το σχέδιο «Γαλάζια Πατρίδα» οι Τούρκοι: Κομάντος SAS άπλωσαν την τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας

1 min read

Τα στοιχεία της Διοίκησης του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που συμμετέχουν στην Άσκηση ARIADNE-19, που φιλοξενείται από την Ελλάδα δόθηκαν στην δημοσιότητα. Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας δημοσιεύθηκαν και πληροφορίες σχετικά με την άσκηση της Διοίκησης των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης οι Τούρκοι, με τον γνωστό ύπουλο και προπαγανδιστικό τρόπο προχώρησαν σε μια άκρως προκλητική κινήση. Στο πλαίσιο εκπαίδευσης των κομάντο της SAS, μέλη της υπηρεσίας σήκωσαν τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας.

Η κίνηση αυτή έχει ξεκάθαρο μήνυμα και είναι αντιπροσωπευτικό των «συνόρων της καρδιάς» του Ερντογάν και του σχεδίου «Γαλάζια Πατρίδα». Με τέτοιες κινήσεις, και χωρίς τις αρμόζουσες αντιδράσεις από την ελληνική πλευρά, οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν πως οι διεκδικήσεις τους δεν έχουν τέλος.

Το ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca συμμετέχει στην ΝΑΤΟϊκή αντιναρκική δύναμη SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).

Το TCG AKÇAKOCA συμμετέχει στην άσκηση ARIADNE-19, η οποία διοργανώθηκε από την Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών ν του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.Στο πλαίσιο της άσκησης το Τουρκικό Πολεμικό κατέπλευσε στο λιμάνι της Σούδας στην Κρήτη. Στο τέλος της επίσκεψης, διεξήχθη ασύμμετρη απειλή, πολεμική αεροπορική πάλη και εκπαίδευση κατά των ναρκών.

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την καταπολέμηση των ναρκών εντοπίστηκαν 2 ομάδες κατάρτισης και ένα χειροποίητο εκρηκτικό από τις ομάδες SAS και απλώθηκε η τουρκική σημαία, αναφέρουν οι Τούρκοι, δημοσιεύοντας και την σχετική φώτο!

Standing NATO Mine Countermeasures Force 2 participating in the Greek Exercise Ariadne-19. https://t.co/LI3YsHJvTG

— NATO MaritimeCommand (@NATO_MARCOM) 19 Μαρτίου 2019

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.