ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έδωσαν εκπομπή στο κρατικό ραδιόφωνο στον Τατσόπουλο για να αμφισβητήσει το Άγιο Φως!

1 min read

Εν μέσω των Αγίων ημερών του Πάσχα ο Πέτρος Τατσόπουλος, που δηλώνει άθεος και δεν χάνει ευκαιρία να λοιδωρεί και να ειρωνεύεται την Ορθοδοξία, προκαλεί ακόμη μια φορά και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του κρατικού ραδιοφώνου!

Ο άνθρωπος που έχει χαρακτηρίσει «παραμυθάκια» τους βίους των Αγίων της Πίστης μας, το Σάββατο του Λαζάρου (16 Απριλίου) στις 5 το απόγευμα θα βγει στο Πρώτο Πρόγραμμα, εκεί του έδωσαν εκπομπή οι φωστήρες, να παρουσιάσει το βιβλίο «Άγιο Φως – Οι Ρίζες της Αμφισβήτησης»!

Το βιβλίο που παρουσιάζει ως… εναλλακτικό επιχειρεί να μας πείσει ότι «η αφή του αγίου φωτός δεν αποτελεί θαύμα, πραγματοποιείται με ανθρώπινη παρέμβαση, ενώ γύρω από το όλο γεγονός έχει στηθεί ένας επικερδής εκκλησιαστικός μηχανισμός, που κρατά τους Έλληνες δέσμιους της δεισιδαιμονίας και της αμάθειας. Στις μέρες μας, με τις πρόσφατες παραδοχές των αγιοταφιτών να έχουν επιβεβαιώσει πανηγυρικά τους Κοραή και Καυσοκαλυβίτη, η αξία του παρόντος βιβλίου είναι διττή. Αφενός μας παρουσιάζει τις ρίζες της αμφισβήτησης του θαύματος στον προεπαναστατικό κόσμο της ελληνικής διανόησης και αφετέρου καλεί τους σύγχρονους εκπροσώπους του ελληνικού -και θεωρητικά κοσμικού- κράτους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, δίνοντας ένα οριστικό τέλος στην ετήσια υποδοχή μιας κανδήλας από το Ισραήλ, με τιμές αρχηγού κράτους».

Αυτά θα ακουστούν από το κρατικό ραδιόφωνο -με ευθύνη της διοίκησης της ΕΡΤ– και αναμένουμε απάντηση αν η κυβέρνηση, που ήθελε για βουλευτή τον Τατσόπουλο, συμφωνεί με αυτές τις θέσεις που προσβάλουν την Ορθοδοξία.

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.