ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έδιωξαν γιατρό που μίλησε για τα εμβόλια: «40 χρόνια στην ιατρική ΔΕΝ ξαναείδα τέτοιο πράγμα σε νέα κοπέλα» [ΒΙΝΤΕΟ]

1 min read

Η Dr Anne McCloskey, εξέφρασε ανησυχίες σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους νέους που έλαβαν το εμβόλιο Covid-19. Αμέσως την έθεσαν σε διαθεσιμότητα.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας (HSCB) στην Βόρεια Ιρλανδία δήλωσε ότι θέτει την Dr McCloskey σε διαθεσιμότητα  «ως προληπτικό μέτρο ενώ αναλαμβάνει πλήρη έρευνα» για τα λεγόμενά της.

Η Δρ McCloskey δεν θα μπορεί να εργαστεί για την υπηρεσία υγείας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Το περιστατικό έγινε θέμα και στο BBC και δείχνει την χούντα που έχει εξαπλωθεί παντού και απαγορεύει σε επιστήμονες να ασκήσουν κριτική στα εμβόλια.

Σε αποσπάσματα βίντεο, η ΜακΚλόσκι ανέφερε πως δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είναι ασφαλές να εμβολιαστούν οι νέοι.

Η ιατρός δήλωσε ότι «ενοχλείται» από τον αριθμό των νέων που «έχουν υποστεί ζημιά» από «μη αδειοδοτημένα και μη εγκεκριμένα» εμβόλια.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Παρατηρώ νέους ανθρώπους, υγιείς νέους που προηγούμενα ήταν σε καλή φόρμα να βλάπτονται…….

Ο Θεός να φυλάξει να μην είναι ανεπανόρθωτα. Αλλά είδα ένα κορίτσι αυτή τη βδομάδα το οποίο είχε έναν θρόμβο στο μπράτσο της.

Μια έφηβη. Στα 40 μου χρόνια στην ιατρική, δεν έχω ξαναδεί ποτέ θρόμβωση στο μπράτσο σε υγιές νεαρό άτομο!!!!!

Αυτά τα εμβόλια κάνουν πραγματικό κακό.

Σίγουρα δεν παρέχουν καμία ορατή προστασία στους ανθρώπους.

Και θα βρίσκονται ακόμη υπό κλινικές δοκιμές για άλλα 2 χρόνια. Είναι μη-αδειοδοτημένα και μη-εγκεκριμένα. Έχουν άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, βασισμένη στην λανθασμένη υπόθεση ότι δεν υπάρχουν καθόλου άλλες διαθέσιμες θεραπείες για τον covid.

Διαβάζω επί μακρόν την μοριακή βιολογία γύρω απ’ αυτά τα πράγματα και είναι ανατριχιαστικό το να συνειδητοποιώ σε υποκυτταρικό επίπεδο τις πιθανές βλάβες που μπορεί να προκαλούν».

Δείτε τα βίντεο:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.