ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έχει ξεφύγει: Ο Πορτοσάλτε  πήρε τηλέφωνο την Καινούργιου Της συνέστησε να μην ασχολείται Με την τραγωδία των Τεμπών

1 min read

Κάποιος πρέπει επειγόντως να «μαζέψει» τον Άρη Πορτοσάλτε που έχει ξεφύγει κυριολεκτικώς! Ο άνθρωπος που με τα κυνικά του σχόλια έχει εξοργίσει το πανελλήνιο, έχει αρχίσει τα τηλέφωνα σε συναδέλφους του και κάνει συστάσεις, όταν δεν του αρέσουν τα σχόλιά τους.

Αυτό ακριβώς αποκάλυψε και η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από τη σελίδα της στο Twitter. Ο Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε από τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και κυρίως από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Όπως λοιπόν ανέφερε η παρουσιάστρια, της τηλεφώνησε για να την επιπλήξει!

«Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”…», αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά και αυτή την αποκάλυψη για τα καμώματα του Άρη, το protothema.gr επικοινώνησε μαζί του και η απάντησή του ήταν: «Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της ζήτησα να μην στοχοποιούμαι. Με αφορμή τα όσα είπε εναντίον μου ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπα πως δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούμαι και να δέχομαι τέτοιες επιθέσεις προσωπικές. Δεν γνωρίζω την κυρία Καινούργιου και έχω να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο τριάντα χρόνια. Ανθρώπινα πήρα τηλέφωνο και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα;».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.