ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έβαλαν βόμβα σε κάδο έξω από εκκλησία στο Αγρίνιο!

1 min read

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από το ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Αγρίνιο τη μεγάλη Πέμπτη – Προκλήθηκαν φθορές στο εξωτερικό της εκκλησίας

Δεν χωράει ο νους την βλακεία κάποιων ασυνείδητων, που δεν δίστασαν να προκαλέσουν το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών και να τοποθετήσουν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στο προαύλιο μιας εκκλησίας του Αγρινίου, λίγο μετά τη λειτουργία αργά το βράδυ της Μ. Πέμπτης.

Οι άγνωστοι δράστες πυροδότησαν τον μηχανισμό που τοποθέτησαν σε έναν κάδο απορριμμάτων έξω από το ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο δημοτικό πάρκο της πόλης και αποτελούνταν από μια φιάλη βουτανίου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς ο κάδος και να προκληθούν φθορές στο εξωτερικό της εκκλησίας, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Στο σημείο της ανάφλεξης, που συνοδεύτηκε από εκκωφαντική έκρηξη, έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι συνέλεξαν τα υπολείμματα από το γκαζάκι και τα έστειλαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για εξέταση. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση έκρηξης και φθορές σε βάρος αγνώστων.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.