ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δύο άτομα σε καραντίνα στην Κύπρο – Υποψίες για κοροναϊό

1 min read

Σε συναγερμό τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος κοροναϊού στην περιοχή της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή που μίλησε στην Offsite, Κινέζος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου – και είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα – κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο άντρας είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα και με την επιστροφή του στην Κύπρο είχε παρουσιάσει συμπτώματα του ιού. Οι πρώτες εξετάσεις που υποβλήθηκε κατέδειξαν πως δεν πρόκειται για γρίπη Α’ και έτσι ο άντρας κρατήθηκε για περεταίρω εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί έαν έχει προσληφθεί τελικά από τον κοροναϊό. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από ειδικό εργαστήριο στην Αθήνα. Τα δείγματα έχουν ήδη σταλεί στην Αθήνα και τα αποτελέσματα αναμένονται να φτάσουν πίσω στην Κύπρο την Δευτέρα. 

Κατά το Offsite, σε καραντίνα βρίσκεται και δεύτερο συγγενικό πρόσωπο του άνδρα το οποίο τέθηκε σε καραντίνα προληπτικά, μιας και η γυναίκα δεν παρουσίασε κάποιο σύμπτωμα που να παραπέμπει σε κοροναϊό. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ταξίδι που πραγματοποίησε ο εν λόγω άντρας το τελευταίο διάστημα στην Κίνα δεν ήταν σε γεωγραφική τοποθεσία υψηλού κινδύνου, καθώς στην εν λόγω περιοχή δεν είχαν παρουσιαστεί κρούσματα κοροναϊού. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.