ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δυναμιτίζει το κλίμα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας για την σκισμένη σημαία: «Θα σας δείξουμε την ισχύ μας»

1 min read

Και το τουρκικό υπουργείο Αμυνας μπήκε πριν από λίγη ώρα στον “χορό” των αντιδράσεων στην Τουρκία για το σχίσιμο της τουρκικής σημασίας από τον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό στην Ευρωβουλή.

Σε μια ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Άμυνας επιχειρεί να δυναμιτίσει και άλλο το κλίμα, λέγοντας πως “Η Τουρκία θα δείξει την δύναμή της στα κακομαθημένα παιδάκια που αμαυρώνουν την σημαία της με τα βρώμικα χέρια τους.”

«θα συνεχίζουμε να δείχνουμε την ευγένεια και την ισχύ που αποπνέει η σημαία μας παντού και σε όλα τα αβοήθητα και κακομαθημένα παιδάκια που με τα βρώμικα χέρια τους επιτίθενται στο εθνικό μας σύμβολο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου.

Το ερώτημα είναι αν αυτό αφορά την ασφάλεια του Έλληνα ευρωβουλευτή ή οι απειλές τους αφορούν την ίδια την Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός «αβοήθητα και κακομαθημένα παιδάκια» είναι κάπως περίεργος.

Σε γενικές γραμμές η Αγκυρα απαντά σε ένα συμβάν που -εν πάση περιπτώσει είναι σαφώς μεμονωμένο- σαν τον αρχηγό συμμορίας που απειλεί όποιον δεν πληρώνει στην γειτονιά…

Δημοσίευση στα Social Media