ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δριμύ κατηγορώ του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου

1 min read

Ηχηρή παρέμβαση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη σημερινή συνεδρίαση της Super League, με αναφορά σε όλες τις στρεβλώσεις που συνεχίζουν να ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League και μίλησε για τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αφορμή το ενδεχόμενο της μη αδειοδότησης του Άρη από την ΕΠΟ.

«Tο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την υπόθεση της αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης δεν αφορά απλά σε μια ομάδα. Στην ουσία αναδεικνύει μια ζοφερή κατάσταση παρακμής που έχει εγκατασταθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και διοικεί την ΕΠΟ. Μια πραγματική αλητεία. Ο άνθρωπος που έκανε γνωμοδοτήσεις κατά παραγγελία κατ’ ομολογία του προκειμένου να παρακαμφθεί ο Κανονισμός Αδειοδότησης, είναι τώρα υπεύθυνος για να εξετάσει τους φακέλους όλων μας, να εισηγηθεί αν θα πάρουμε άδεια ή θα κοπούμε, αν θα παίξουμε στην Ευρώπη ή όχι».

Ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε όσους διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Που νομίζετε ότι θα φτάσει αυτή η ξεφτίλα δηλαδή; Θα καθόμαστε, εμείς και οι φίλαθλοί μας, να ανεχόμαστε κάθε φορά τα μαγειρέματα και τις αλλοιώσεις σας; Άνθρωποι χωρίς επίπεδο, αμόρφωτοι και απαίδευτοι, που δε μιλούν καν Αγγλικά, θα κρίνουν αν θα παίζουμε στην Ευρώπη; Παραβατικοί θα διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο κι εμείς σαν Λίγκα αλλά και όσοι θεσμικά σοβαροί υπάρχουν θα μείνουμε θεατές; Δηλαδή η κυβέρνηση 3 χρόνια τώρα τι κάνει; Κοιμάται και δεν παρεμβαίνει;»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι παρόμοιες καταστάσεις διώχνουν από το ποδόσφαιρο τους σοβαρούς επενδυτές.

«Δεν αργεί ξέρετε η στιγμή που καμιά δεκαριά σοβαροί που έχουμε απομείνει θα πούμε αν θέλετε αυτό το ποδόσφαιρο, παίξτε μόνοι σας. Και μετά να δούμε τι θα απομείνει και ποιος θα βάζει έστω και ένα ευρώ για αυτό το ποδόσφαιρο. Θέλετε ένα ποδόσφαιρο ευρωπαϊκό ή θέλετε να είστε δέσμιοι των Σαράκηδων, των Γιαννάκηδων, των Αντωνίου, Δημητρίου και των αφεντικών τους έχοντας αυτό το ποδόσφαιρο».

Ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Εδώ είμαστε ιδιοκτήτες και μπορεί στο γήπεδο να είμαστε αντίπαλοι, εδώ όμως πρέπει να είμαστε για να δημιουργούμε. Για να επενδύουμε τα εκατομμύρια μας σε ένα σοβαρό περιβάλλον. Θέλουμε να λύσουμε τρία προβλήματα. Να έχουμε 10 διαιτητές ξένους, ανθρώπους που δεν θα τους ξέρουμε και δε θα έχουμε καμία σχέση μαζί τους να παίζουν τα παιχνίδια σωστά και τίμια; Κι εγώ μπορεί να έχω τις αντιπαραθέσεις μου με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό αλλά αυτές είναι για μέσα στο γήπεδο. Εδώ πρέπει με ηρεμία να πάρουμε αποφάσεις που θα είναι για το καλό και των μεγάλων και των μικρών».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.