ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δραματική τροπή στην εξαφάνιση της 20χρονης Νεκταρίας από την Πάρο: Κατήγγειλε βιασμό από τον πατριό της!

1 min read

Εμφανίστηκε στα Καμίνια και υπέβαλε μήνυση εναντίον του πατριού της για σεξουαλική κακοποίηση, η οποία γίνεται κατ’ εξακολούθηση από το 2016!

Ανατροπή έχουμε στην υπόθεση της 20χρονης Νεκταρίας, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή από τη Νάουσα της Πάρου, χωρίς να έχει δώσει σημείο ζωής. Την περασμένη Τετάρτη μάλιστα, οι γονείς της δήλωσαν στην Αστυνομία την εξαφάνισή της.

Όμως, η υπόθεση φαίνεται να παίρνει απίστευτη τροπή, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η 20χρονη βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα και κατήγγειλε τον βιασμό της από τον πατριό της!

Η κοπέλα πήγε το πρωί του Σαββάτο σε αστυνομικό τμήμα των Καμινίων και αφού είπε στους αστυνομικούς πως είναι καλά στην υγεία της και πως έφυγε με τη θέλησή της από την Πάρο, υπέβαλε μήνυση εναντίον του πατριού της για σεξουαλική κακοποίηση, η οποία γίνεται κατ’ εξακολούθηση από το 2016 (όταν ήταν 15 ετών δηλαδή)!

Όπως είπε η Νεκταρία στους αστυνομικούς, στο παρελθόν έχει ξαναφύγει από το σπίτι άλλες δύο φορές για τον ίδιο λόγο: γιατί δεν μπορούσε να αντέξει την κακοποίηση και γιατί κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να την προστατεύσει.

Σύμφωνα με τη 20χρονη, στα Καμίνια φιλοξενείται από μια ξαδέλφη της και μόλις είδε ότι την αναζητούν, πήγε στο τμήμα για να πει στους αστυνομικούς ότι είναι καλά, δεν θέλει να επιστρέψει σπίτι της και για να καταγγείλει τον βιασμό της.

Οι Αρχές έχουν δρομολογήσει ήδη τις διαδικασίες αναζήτησης του πατριού της κοπέλας.

nb paros nektaria

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.