ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δράμα: Μείωση δημοτικών τελών σε τρίτεκνες οικογένειες

1 min read

Τη μείωση των δημοτικών τελών σε τρίτεκνες οικογένειες αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας, έπειτα από σχετική εισήγηση του δημάρχου.

Οι δικαιούχοι τρίτεκνοι με τρία προστατευόμενα τέκνα θα έχουν μείωση 50% στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στα τιμολόγια της ΔΕΗ ή άλλου παρόχου, ύστερα από αίτηση στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Δράμας, που θα συνοδεύεται από συγκεκριμένα δικαιολογητικά.

 

Δικαιολογητικά για τους δικαιούχους τρίτεκνους:

Αίτηση
Απόδειξη ηλεκτρικού ρεύματος
Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
Βεβαίωση φοίτησης ή βεβαίωση στράτευσης για το μεγαλύτερο ηλικιακά παιδί από 23 έως 25 ετών, εφόσον σπουδάζει ή εκπληρώνει τη στρατιωτική του υποχρέωση
Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης (Έντυπο Ε1)

 

Γραφείο 131 ισόγειο Αντιπεριφέρειας (παλιά Νομαρχία).

 

Επιπλέον, η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής ευθύνης για ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες προσέφερε δωροεπιταγές ύψους 5.000 Ευρώ, τις οποίες η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Δράμας διένειμε σε 50 δραμινές οικογένειες που δεν είχαν ενταχθεί οριακά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει ότι ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα των τρίτεκνων οικογενειών της Δράμας ικανοποιείται και επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά πως η δημοτική αρχή βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό τόσο των τρίτεκνων, όσο και όλων των συνδημοτών που σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά περίοδο χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθεια μας, ενώ τόνισε ότι οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου Δράμας υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου επί θεμάτων κοινωνικής πολιτικής και πολιτικών ισότητας των φύλων, κ. Αριστείδη Μωυσιάδη, εργάζονται άοκνα για να ενισχύσουν τους αδύναμους συμπολίτες μας. Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαριστεί την εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος που συμβάλει στο κοινωνικό έργο του δήμου.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση