ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Ιουλίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δώστε τώρα στην δημοσιότητα τα στοιχεία της 33χρονης που απήγαγε το κορίτσι στη Θεσσαλονίκη! Ποιοι την καλύπτουν;

1 min read

Ποιοί και γιατί επιχειρούν να καλύψουν την 33χρονη που κακοποίησε το κοριτσάκι στην Θεσσαλονίκη;

Η μαρτυρία του πατέρα ο οποίος καταγγέλλει ευθέως κύκλωμα και πιθανότητα ύπαρξης κι άλλων παιδιών – θυμάτων, καθιστά κάθε προσπάθεια προστασίας της δράστιδος, αδιανόητη έως και ύποπτοι.

Το από την πρώτη στιγμή πήρε ξεκάθαρη θέση για την σκοτεινή υπόθεση της απαγωγής του κοριτσιού στην Θεσσαλονίκη.
 Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουμε το έργο των αρχών, αλλά υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι η δράστιδα είναι μέλος ευρύτερου κυκλώματος εκμετάλλευσης ανηλίκων. Ενός κυκλώματος που πιθανότατα τρόμαξε μετά την πρωτοφανή κινητοποίηση των ελλήνων πολιτών και αυτό ίσως και να έσωσε την ζωή της 10 Χρόνης.

Έχοντας ως προηγούμενο τα κυκλώματα των παιδεραστών που έδρασαν σε άλλες χώρες, στα οποία συμμετείχαν πρόσωπα υπεράνω υποψίας και σε υψηλά κλιμάκια εξουσίας, δεν θέλουμε καν να δεχτούμε το ενδεχόμενο ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να καλύψουν την δράστιδα προκειμένου να καλυφθούν οι ίδιοι.

Απαιτούμε λοιπόν – ως πολίτες – να δοθούν αμέσως τα στοιχεία της δράστιδος στην δημοσιότητα. Με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστωθεί αμέσως εάν υπήρχαν άλλα παιδιά θύματα της, διότι θεωρούμε εξαιρετικά απίθανο το γεγονός να ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι παρόμοιο, με τέτοια οργάνωση μάλιστα.

Κυρίως όμως, θα βοηθηθούν οι αρχές στην προσπάθειά τους να εξαρθρώσουν τυχόν κύκλωμα ελεεινών ανθρώπων που ίσως κρύβεται πίσω από αυτή την σκοτεινή ιστορία.

Πηγή newsbreak.gr

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.