ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δολοφονία 37χρονης στη Ζάκυνθο Πώς έφτασαν οι Αρχές στις συλλήψεις

1 min read

Δεκάδες υποκλαπείσες συνομιλίες αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις «δένουν» το κατηγορητήριο σε βάρος των 6 συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία της συζύγου γνωστού Ζακυνθινού επιχειρηματία το καλοκαίρι του 2020.

Του Θεοδόση Π. Πάνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΥΔΕΖΙ, στηρίχτηκαν σε μεγάλο βαθμό στο υπόμνημα που είχε καταθέσει στον Εισαγγελέα, μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, ο γνωστός Ζακυνθινός επιχειρηματίας, όπου εκεί κατονόμαζε ως ηθικό αυτουργό απότακτο Αστυνομικό, μια συγκεκριμένη οικογένεια της Ζακύνθου, αλλά κι έναν σωματοφύλακα γνωστού επιχειρηματία, ως τους ανθρώπους που εμπλέκονται στη δολοφονία της συζύγου του. Βέβαια ο κυρίως στόχος των εκτελεστών ήταν ο ίδιος ο επιχειρηματίας, που άλλωστε είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Ν.Κ. δεν πρόλαβε να δει την εξιχνίαση της δολοφονίας της συζύγου του, καθώς δολοφονήθηκε από πληρωμένους πιστολέρο, πριν από μερικούς μήνες στο κέντρο της Ζακύνθου.

Όσον αφορά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας, ηθικός αυτουργός φέρεται από τις Αρχές ο απότακτος αστυνομικός, οποίος μάλιστα αποφυλακίστηκε μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο.

Ο απότακτος Αστυνομικός είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 12 ετών, κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός μεγάλης ληστείας σε βάρος του πρώην Δημάρχου της Ζακύνθου, και καταδικάστηκε έπειτα από πληροφορίες που είχε δώσει στις Αρχές ο δολοφονημένος πια επιχειρηματίας.

Ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της συζύγου του Ν.Κ. φέρεται ο προσωπικός σωματοφύλακας γνωστού επιχειρηματία των Αθηνών, ενώ οδηγός της μοτοσυκλέτας στο στήσιμο της ενέδρας σε βάρος του επιχειρηματία και της συζύγου του φέρεται άτομο γνωστής οικογένειας της Ζακύνθου, με την οποία ο δολοφονημένος επιχειρηματίας είχε σημαντικές διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ογκώδη δικογραφία περιέχονται ακόμα και μαρτυρικές καταθέσεις προσώπων που γνώριζαν για το «συμβόλαιο θανάτου» και τελικά δέχτηκαν να ανοίξουν το στόμα τους.

Όπως προαναφέρθηκε η εξιχνίαση του συγκεκριμένου εγκλήματος μάλλον θα αποτελέσει τον οδηγό για την εξιχνίαση και της δολοφονίας του επιχειρηματία και μάλιστα δεν αποκλείεται από εκεί, να προκύψουν στοιχεία ακόμα και για πληρωμένα συμβόλαια θανάτου ανθρώπων τις νύχτας που διεπράχθησαν στην Αθήνα.

 Άλλωστε τόσο ο γνωστός επιχειρηματίας της Ζακύνθου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες καλάσνικοφ όσο και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της συζύγου του, φέρεται κατά το παρελθόν να είχαν έντονη σχέση με πρόσωπα που εμπλέκονταν με τα κυκλώματα της νύχτας στην Αθήνα

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.