ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δολοφονία βιολόγου Φρικιαστικές αποκαλύψεις για την δράση του 27χρονου δολοφόνου

1 min read

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο 27χρονος… φιλοδοξούσε να εξελιχθεί σε serial killer.

Άλλες τρεις γυναίκες φέρεται ότι γλίτωσαν από του Χάρου τα δόντια, όταν ο ανώμαλος δολοφόνος της Σούζαν Ίτον είχε προσπαθήσει στο παρελθόν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να τις χτυπήσει με το ίδιο αυτοκίνητο με το οποίο πάτησε την 60χρονη βιολόγο, ενώ περπατούσαν αμέριμνες στον δρόμο!

Αν επαληθευτούν οι τρεις σοκαριστικές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, θα αποκαλύψουν πολλά για το ψυχολογικό προφίλ και την «κρυφή» ζωή του 27χρονου Χανιώτη, ο οποίος ίσως δεν έγινε δολοφόνος σε μια κακή στιγμή αλλά φιλοδοξούσε να εξελιχθεί σε… serial killer!

Μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, σύμφωνα με το Flashnews, μια 27χρονη από την Λιθουανία, που σπουδάζει στο Βερολίνο, κατήγγειλε πως στα τέλη Αυγούστου του 2018, ένας άγνωστος με λευκό Ι.Χ, όμοιο με αυτό που του 27χρονου, τη φωτογραφία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, είχε επιχειρήσει να την παρασύρει ενώ έκανε τζόκινγκ σε αγροτικό δρόμο στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά!

Μου επιτέθηκε με το αυτοκίνητο…» δήλωσε χαρακτηριστικά η 27χρονη, συμπληρώνοντας πως σώθηκε επειδή πρόλαβε να πηδήξει μέσα στο δάσος. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια, προσπέρασε και σταμάτησε μερικά μέτρα πιο κάτω. Τότε εκείνη και ένας ακόμα τουρίστας που είδε τι συνέβη, άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα ο οδηγός να εξαφανιστεί.

Αντιθέτως, μια Πολωνή, η οποία κατήγγειλε παρόμοιο περιστατικό, στάθηκε πιο άτυχη. Όπως είπε η γυναίκα, δυο μήνες πριν την δολοφονία της Σούζαν Ίτον, την είχε χτυπήσει το ίδιο λευκό αυτοκίνητο στην Κίσσαμο! Ωστόσο, κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή και να γλιτώσει. Μάλιστα η Αστυνομία μετά την καταγγελία, είχε προχωρήσει σε προσαγωγές, καλώντας για εξέταση και τον 27χρονο.

Το τρίτο, παρ’ολίγον θύμα του καθ’ομολογιάν δολοφόνου, φέρεται ότι ήταν Ελληνίδα,η οποία χτυπήθηκε και εκείνη από αυτοκίνητο, αλλά κατόρθωσε να γλιτώσει καθώς υπήρχε κόσμος τριγύρω.

Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής – «Είχε μαρτυρικό θάνατο»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ηγεσία της αστυνομίας κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε υπήρχαν ίχνη «πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης» με τον ίδιο τον 27χρονο, ωστόσο, να αναφέρει στην επίσημη κατάθεσή του πως τα κίνητρα της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου ήταν σεξουαλικά καθώς την βίασε και την σκότωσε.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Παπαδομανωλάκη δεν μπορεί μακροσκοπικά να εξακριβωθεί αν υπήρξε βιασμός και αυτό θα αποσαφηνιστεί από τις εξετάσεις DNA.

«Μακροσκοπικά, λόγω σήψης βέβαια, δεν είχαμε την δυνατότητα εμείς να διακρίνουμε (σ.σ. βιασμό). Απλά πήρα δείγματα, τα παρέδωσα στην αστυνομία κι αν έχει γίνει σεξουαλική κακοποίηση αυτό φυσικά θα φανεί στις εξετάσεις DNA. Θα βρεθεί γενετικό υλικό του δράστη σ’ αυτά που παρέδωσα εγώ στην αστυνομία», ανέφερε ο κ. Παπαδωμανωλάκης ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν από τη νεκροψία μπορεί να ξεκαθαριστεί αν υπήρξε βιασμός αλλά και το πότε ακριβώς συνέβη επεσήμανε «Όχι, όχι. Το πτώμα ήταν σε σήψη και είναι πολύ δύσκολο παγκοσμίως. Τον καλύτερο ιατροδικαστή του κόσμου να φέρετε δεν θα μπορέσει να το αποδείξει αυτό. Είναι σχεδόν αδύνατο».

Ξέσπασε σε λυγμούς ο σύζυγος της 60χρονης όταν έμαθε πως βιάστηκε

Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της 60χρονης γυναίκας ο σύζυγος της και τα παιδιά της έσπευσαν στην Κρήτη προκειμένου να κινήσουν γη και ουρανό, για τον εντοπισμό του δικού τους ανθρώπου.

Όταν δυστυχώς η Suzanne Eaton εντοπίστηκε νεκρή στην σπηλιά αναχώρησαν για την πατρίδα τους.

Ο επικεφαλής των ερευνών στην Κρήτη ενημέρωνε καθημερινά τους οικείους της για τις εξελίξεις των ερευνών.

Στο τελευταίο τηλεφώνημα στο οποίο τους είπε ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό, ο σύζυγος της δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δεν θέλησε να μάθει πολλές λεπτομέρειες και έδωσε το τηλέφωνο στην αδελφή της Suzanne.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.