ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δοκιμασία στο Αγρίνιο για ΠΑΟΚ Δεν αλλάζει πολλά στο ντεμπούτο του ο Γκαρσία

1 min read

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΟΚ στην απογευματινή (17:15) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

ΠΗΓΗ: filathlos

Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν για τους Θεσσαλονικείς, αφού οι τρεις ισοπαλίες στα πέντε ματς που έχουν δώσει για το πρωτάθλημα είναι ήδη πολλές.

Με μόλις… μιάμιση προπόνηση μετά το παιχνίδι με τη Γρανάδα, ασφαλώς και ο διάδοχος του Αμπέλ Φερέιρα δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά. Γι’ αυτό και σήμερα θα χρησιμοποιηθεί το πλάνο του Πορτογάλου προκατόχου του.

Έτσι, στο 3-4-3 επικρατέστεροι να αγωνιστούν είναι οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς στο τέρμα, Κρέσπο, Βαρέλα και Ίνγκασον στην άμυνα, Ροντρίγκο και Γιαννούλης ως μπακ-χαφ, Αουγκούστο και Σβαμπ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μουργκ και Τσόλακ ή Τζόλης στην επίθεση.

Εκτός «μάχης» για τον ΠΑΟΚ είναι ο Μιχάι που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Στον αντίποδα, χρέη υπηρεσιακού τεχνικού έχει αναλάβει ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μετά την απομάκρυνση του Μάκη Χάβου.

Ο Παναιτωλικός γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα δίχως τους Ματσόλα, Μάζουρεκ και Ταχάρ.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μοσκέρα, Μελίσσας, Σκιαδάς, Βέργος,Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.