ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διπλή ρατσιστική επίθεση σε ελληνικό εστιατόριο στο Μπέρμιγχαμ

1 min read

Στόχος ρατσιστών έγινε το ελληνικό εστιατόριο All Greek Street Food UK στο Μπέρμιγχαμ.

Τη διπλή ρατσιστική επίθεση γνωστοποίησαν, με ανάρτησή τους στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος που δουλεύουν μέρα και νύχτα για τα προς το ζην.

Όλα έγιναν την περασμένη εβδομάδα. Η πρώτη επίθεση έγινε από περαστικό που έσπασε με κλωτσιές το τζάμι στην είσοδο του μαγαζιού. Δυο μέρες αργότερα κι ενώ το εστιατόριο ήταν ανοιχτό και γεμάτο κόσμο, ένας άλλος ανεγκέφαλος αποφάσισε να ουρήσει στην πόρτα του All Greek Street Food UK.

Όταν οι άνθρωποι του μαγαζιού αντέδρασαν, απομακρύνθηκε προσωρινά και επέστρεψε με… ενισχύσεις. Έναν άνδρα και μια γυναίκα. Και τρεις επιτέθηκαν, σωματικά και λεκτικά, τραυματίζοντας, μάλιστα, δύο υπαλλήλους.

Αλλά όπως τονίζεται στο post του All Greek Street Food UK, δεν θα τους περάσει. «Παρά το άγχος, η ομάδα ανέκτησε την αισιοδοξία της, ψήνοντας και σερβίροντας σουβλάκι στον κόσμο. Όλοι εμείς στο All Greek Street Food UK είμαστε ενάντια στη βία και τον ρατσισμό, στηρίζουμε τη διαφορετικότητα, την ειρήνη και πάντα τη θετική αύρα. Μείνετε ασφαλείς, διασκεδάστε και ελάτε να γεμίσουμε τις πεινασμένα στομάχια σας με λίγο σουβλάκι» ήταν το μήνυμα του εστιατορίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.