ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διπλασιάζονται οι δόσεις της πάγιας ρύθμισης από 12 σε 24

1 min read

Την αύξηση του αριθμού των  δόσεων της πάγιας ρύθμισης για οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία από τις 12 στις 24 δόσεις δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών. Η επιμήκυνση της πάγιας ρύθμισης αναμένεται να έρθει στη Βουλή με νομοθετική ρύθμιση και να ισχύσει από τις αρχές του νέου έτους.

Στις οφειλές που θα ρυθμίζονται θα εντάσσονται χρέη από φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, κληρονομιές και μια σειρά άλλων επιβαρύνσεων που τα νοικοκυριά αδυνατούν να εξοφλήσουν άμεσα.

 

Σημειώνεται ότι για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι απαραίτητη η αναλυτική δήλωση όλων των εισοδημάτων, περιουσιακών στοιχείων και τυχόν οφειλών προς τρίτα πρόσωπα, η διαπίστωση ότι έχουν υποβληθεί οι φορολογικές δηλώσεις της τελευταίας πενταετίας και η προσκόμιση στοιχείων από τα οποία προκύπτει η πρόσκαιρη οικονομική αδυναμία και η δυνατότητα τήρησης των όρων της ρύθμισης.

 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθούν οι οφειλέτες για να τακτοποιήσουν τις βεβαιωμένες μη ληξιπρόθεσμες οφειλές τους με βάση την πάγια ρύθμιση των είναι τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.