ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δίπλα δίπλα σαν πιτσουνάκια στη Βουλή Αχτσιόγλου και Τζανακόπουλος – Το ύφος της όλα τα λεφτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, απελευθερωμένοι πλέον, κάθονταν δίπλα – δίπλα στα κοινοβουλευτικά έδρανα, κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για το Επιτελικό Κράτος.

Παρόλο που τα τελευταία 24ωρα το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει απότομα και οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση κορυφώνονται, το ερωτικό χρώμα είναι φανερό στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 26 Ιουνίου, η Έφη Αχτσιόγλου, σε χαλαρή διάθεση, αποκάλυψε τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, λίγο μετά τις ευρωεκλογές και λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές, σε συνέντευξη που έδωσε στο RISE TV.

Η πρώην υπουργός Εργασίας ρωτήθηκε αν θα έκανε σχέση με πολιτικό. «Έχω σχέση με πολιτικό», απάντησε σαν να περίμενε από καιρό την ερώτηση.

Σε μια προσπάθεια, ωστόσο, να δείξει ότι δεν πρόκειται για αποκάλυψη όσον αφορά τη σχέση της, απάντησε με ένα αμήχανο χαμόγελο «ε, δεν ξέρετε, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».

Δοθείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, η Έφη Αχτσιόγλου η οποία ήταν υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ προμόταρε και την υποψηφιότητα Τζανακόπουλου κάνοντας το σήμα της νίκης και λέγοντας «Α΄ Αθηνών υποψηφιότητα».

Δημοσίευση στα Social Media