ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δίωξη για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του ηθοποιού που μηνύθηκε από τον Δ. Άνθη

1 min read

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος  ασκήθηκε σε γνωστό ηθοποιό τον οποίο κατήγγειλε ο 38χρονος σήμερα Δημήτρης Άνθης ότι τον βίασε το 2006.

Της Άννας Κανδύλη

Οι δυο τους, σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει στη μήνυσή του ο καταγγέλλων, γνωρίστηκαν το 2006 στο μπαρ «Dadde” στον Πύργο Αθηνών. Υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός τον κάλεσε κάποια στιγμή στο σπίτι του κι εκεί τον κακοποίησε σεξουαλικά.

«Χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ μας, όρμησε πάνω μου από πίσω στα σκοτεινά, με έσπρωξε με μεγάλη βία και με ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι, γύρισε και τα δύο χέρια του στην πλάτη μου και με ακινητοποίησε με το σωματικό του βάρος και την μυϊκή του δύναμη, η οποία ήταν πολύ υπέρτερη της δικής μου… Κλαίγοντας τον ικέτευα να σταματήσει, αυτός, όμως, σαν να έπαιρνε δύναμη από τις παρακλήσεις μου, γινόταν ολοένα και βιαιότερος εντείνοντας περαιτέρω τις προσπάθειές του, μέχρι που κατάφερε να παραβιάσει το σώμα μου …».

Από την πλευρά του ο καταγγελλόμενος ηθοποιός  αρνείται  την κατηγορία και υποστηρίζει  πως το σεξ ήταν συναινετικό μεταξύ δύο 20χρονων, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια τις επόμενες φορές που συναντήθηκαν.

Μετά την δίωξη η  δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή ο οποίος θα διενεργήσει την κύρια ανάκριση με γοργούς ρυθμούς όπως αναμένεται καθώς η υπόθεση παραγράφεται τον ερχόμενο Μάιο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.