ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διώξεις κατά Ελλήνων και καμία ενόχληση για λαθρομετανάστες, ρομά και “αντιρατσιστές”

1 min read

Διώξεις κατά Ελλήνων της Λέσβου γιατί συμπαραστάθηκαν στον συγχωριανό τους

Όποιος έχει ακόμη αμφιβολίες για τον ρόλο που παίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα πρέπει να δει τι έγινε στην Μυτιλήνη, όπου η κυβέρνηση ΝΔ διέταξε διώξεις εναντίον όσων συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια της Λέσβου, για συμπαράσταση στον 55χρονο που κατηγορείται ότι το βράδυ της Τετάρτης πυροβόλησε κατά λαθρομεταναστών σε αγροτική περιοχή, προσπαθώντας να τους ταυτοποιήσει για παράβαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στον 55χρονο βρέθηκαν αρκετοί πολίτες κυρίως κάτοικοι των γύρω χωριών, καθώς όπως υποστηρίζουν τα τελευταία χρόνια βιώνουν αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών στις περιουσίες τους και δεν δικαιώνονται.

Πρόκειται για κτηνοτρόφους και αγρότες που εδώ και χρόνια βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και να λεηλατούνται. Η αστυνομία σχηματίζει δικογραφίες για απείθεια(!) και για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό κατά των πολιτών που συγκεντρώθηκαν στο δικαστήριο.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ μέσω των βίντεο και των φωτογραφιών που έχουν αναρτηθεί σε ΜΜΕ της Λέσβου προσπαθεί μέσω ρουφιάνων να τους ταυτοποιήσει.

Αυτή είναι η νεοφιλελεύθερη χούντα Μητσοτάκη!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.