ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δημοσκόπηση ALCO: Στις 16,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για μάσκες, ελληνοτουρκικά και οικονομία

1 min read

Σε δημοσκόπηση της εταιρίας ALCO για το OPEN του η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 16,9 μονάδες, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 44% ως ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Στην πρόθεση ψήφου από τη δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του OPEN η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 39,1%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στο 22,2%.

Στη συνέχεια ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6,9%, το ΚΚΕ με 5,4%, η Ελληνική Λύση 4,6%, το ΜέΡΑ 25 με 3%, Χρυσή Αυγή 1,8. Στο 11,9% φτάνει το ποσοστό των αναποφάσιστων.

Στο ερώτημα για τον ποιον θεωρούν οι πολίτες ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 44%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας το 22%. Η απάντηση «κανένας από τους δύο» έρχεται δεύτερη με 27%.

Για τις μάσκες στα σχολεία το 59% τις κρίνει αναγκαίες και το 33% υπερβολικό

Για το εξοπλιστικά το 58% συμφωνεί ενώ σε περίπτωση νέας γεώτρησης της Τουρκίας σε ελληνικά ύδατα το 37% θέλει στρατιωτική λύση ενώ το 49% θέλει λύση μέσω διπλωματίας  

Για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας το 38% ήθελε περισσότερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ το 36% συμφωνεί με αυτά που εξαγγέλθηκαν

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.