ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δήμος Δυτικής Λέσβου προς κυβέρνηση για νέα «δομή φιλοξενίας» σε Καράβα: «No pasaran» – Αποκλείστηκε ο χώρος… (ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Ο δήμος Δυτικής Λέσβου προχώρησε στην υλοποίηση των όσων έχει δεσμευθεί να κάνει για να αποτρέψει την δημιουργία νέων «δομών φιλοξενίας» αλλοδαπών και έτσι ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο αποκλεισμός της Καράβας και από τα τρία σημεία πρόσβασης από οχήματα του δήμου εφαρμόζοντας την απόφαση της λαϊκής συνέλευσης του Μανταμάδου Λέσβου.

Πρόκειται για την περιοχή όπου η κυβέρνηση έχει επιτάξει 261 στρέμματα προκειμένου να κατασκευαστεί η νέα δομή για τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες

Σήμερα και αύριο δε θα επιτρέπεται η πρόσβαση ούτε των απορριμματοφόρων σε μια συμβολική κίνηση του δήμου δυτικής Λέσβου να καταστήσει σαφές ότι δε θα επιτρέψει την πρόσβαση για οποιαδήποτε εργασία κατασκευής του νέου κλειστού κέντρου στην επιταγμένη περιοχή 260 στρεμμάτων στο Καβακλί.

Εν τω μεταξύ σταθερή παραμένει στις αποφάσεις και η κυβέρνηση για τη δημιουργία των νέων κέντρων που τα θεωρεί ως προϋπόθεση για την αποσυμφόρηση.

Μέσα στο Φλεβάρη θα επαναπρογραμματιστεί η συνάντηση του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, με τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους των νησιών του Βορείου Αιγαίου, η οποία ήταν να γίνει χθες και ακυρώθηκε μετά τις αποφάσεις αυτοδιοικητικών να μη συμμετέχουν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.