ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δήμος Πατρέων: Εκδήλωση ενημέρωσης σε θέματα βίας κατά των γυναικών

1 min read

Ο Δήμος Πατρέων και ο Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Πάτρας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας εκδήλωση, στην πλατεία Γεωργίου για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, σε θέματα έμφυλης βίας.

Πηγή: tempo24.news

Στόχος ήταν η διάδοση του μηνύματος αναφορικά με την αναγνώριση του προβλήματος της βίας κατά των γυναικών.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο Δήμος από τις 23, μέχρι και χθες το βράδυ 25 Νοεμβρίου, φωταγώγησε το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» της Πάτρας, σε χρώμα πορτοκαλί, όπως έχει καθιερωθεί σε διεθνές επίπεδο για την ημέρα ενάντια στη βία κατά των γυναικών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής, από τον Ξενώνα Φιλοξενίας, καθώς και του Συμβουλευτικού Κέντρου Πάτρας, στην διάρκεια της οποίας, έγινε διανομή εντύπων και ενημέρωση των πολιτών.

Εξάλλου, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου έγινε ενημέρωση των πολιτών στο κέντρο της Πάτρας από τα στελέχη του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Πατρέων και του Συμβουλευτικού Κέντρου Πάτρας  σε συνεργασία με τα στελέχη της νέας υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, για την αντιμετώπιση της  ενδοοικογενειακής βίας.

Δημοσίευση στα Social Media