ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δηλώσεις-σοκ: «Μέχρι τα τέλη του έτους θα εμβολιάσουμε και τα 5χρονα»! – CDC: Πέθαναν 14 παιδιά μετά τον εμβολιασμό

1 min read
  • Αποφασισμένοι να εμβολιάσουν όλο τον πληθυσμό είναι οι «ειδικοί», καθώς ήδη ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί σε παιδιά άνω των 12 ετών, ενώ σύμφωνα με τον παιδίατρο Σπύρο Μαζάνη μέχρι τα τέλη του έτους (ή τις αρχές του επόμενου) θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και σε παιδιά άνω των 5 ετών! 

Οι «ειδικοί» είναι αποφασισμένοι να παίξουν στο «τζόγο» τις ζωές των Ελληνόπουλων, τα οποία -σύμφωνα με όλα τα δεδομένα- δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό. Χαρακτηριστικό είναι πως σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ μετά από 1,5 χρόνο πανδημίας έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις ανήλικοι με Covid-19. Τι σημαίνει αυτό; Τρεις μόλις ανήλικοι πέθαναν τον τελευταίο 1,5 χρόνο και είχαν ένα θετικό PCR τεστ.

«Είναι σχεδόν βέβαιο ότι από 5 ετών και άνω θα αρχίσουν να εμβολιάζονται τα παιδιά προς το τέλος του χρόνου ή τις αρχές του επόμενου», τόνισε ο γιατρός σε ερώτηση για την περαιτέρω μείωση των ηλικιακών ορίων.

  • Μια δήλωση που έρχεται λίγες ώρες μετά τη μελέτη του CDC που δείχνει πως σχεδόν 400 παιδιά μεταξύ 12 και 17 ετών διαγνώστηκαν με καρδιακή φλεγμονή μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer/BioNTech κατά του κορωνοϊού. Ενώ η μελέτη αναφέρει πως 14 παιδιά πέθαναν. 

Nα τονίσουμε πως αυτή η μελέτη ουσιαστικά αφορά τις άμεσες παρενέργειες του εμβολιασμού στα παιδιά και κανείς δεν ξέρει αν θα έχουν κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. 

Και το ερώτημα είναι γιατί; Γιατί να ρισκάρει τη ζωή του ένα παιδί; 

Από εκεί και πέρα ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης είπε πως περίπου 1.000 οικογένειες έκλεισαν ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο για τον εμβολιασμό των παιδιών τους, ενώ για τις ηλικίες από 15 – 17 τα ραντεβού αγγίζουν περίπου τις 30.000.

«Τα συμπτώματα διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικία και τον οργανισμό του παιδιού», σημειώνει ο κ. Μαζάνης, επισημαίνοντας ότι: «όλα τα πιθανά συμπτώματα μπορούν να παρουσιαστούν».

Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα, οι γονείς του θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον παιδίατρο, ο οποίος και θα κρίνει αν το παιδί θα πρέπει να εξεταστεί για κορωνοϊό.

«Ένα παιδί που δεν έχει πυρετό θα μπορούσε να περιμένει, ανάλογα και με την ηλικία. Ο παιδίατρος θα πρέπει να κρίνει ανάλογα με τα συμπτώματα που έχει το παιδί, αν πρέπει να κάνει τεστ και ποιο τεστ».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.