ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δίκη Χρυσής Αυγής Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της απόφασης

1 min read

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από το Εφετείο. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις. Στη δικαστική αίθουσα η Μάγδα Φύσσα.Με πληροφορίες από

ΑΠΕ-ΜΠΕ – Φωτογραφίες & βίντεο: ant1, enikos.gr

Μετά από μία ακροαματική διαδικασία πεντέμισι ετών με εντάσεις, αντεγκλήσεις και πολιτικές κόντρες, έφτασε η ώρα της ετυμηγορίας των δικαστών στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σε λίγη ώρα η πρόεδρος του Δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη θα εκφωνήσει την απόφαση επί της ενοχής για τους 68 συνολικά κατηγορούμενους οι οποίοι κάθισαν οι 65 εξ αυτών στο εδώλιο με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης στο πλαίσιο της οποίας τελέστηκαν ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκβιασμοί καθώς και άλλες αξιόποινες πράξεις. Εκ των οποίων, η πλέον εμβληματική, ήταν αυτή της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα τον Σεπτέμβριο του 2013 καθώς σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για το «ξήλωμα» της Χρυσής Αυγής.

Αρχισαν οι συγκεντρώσεις – Στο Εφετείο η Μάγδα Φύσσα

Στο Εφετείο βρίσκεται ήδη η Μαγδα Φύσσα ενώσυγκεντρώνονται αυτή την ώρα μπροστά από το δικαστικό Μέγαρο πλήθος κόσμου, πολιτικά κόμματα, σωματεία, συνδικαλιστικές ομοσπονδίες, συνδικάτα, αντιφασιστικές πρωτοβουλίες οργανώσεις της αριστεράς, φοιτητές, μαθητές καθώς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σημειώνεται ότι από το πρωί ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Ισχυρή είναι από νωρίς η αστυνομική παρουσία καθώς κλούβες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί μπροστά από το Εφετείο και τον ‘Αρειο Πάγο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.