ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δίκη ψευτογιατρού: Σήμερα η απόφαση για το αν θα παραταθεί ή όχι η προφυλάκισή του

1 min read

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγείται σήμερα, Δευτέρα 13/12, ο 48χρονος «ψευτογιατρός» προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ήδη ο 48χρονος ψευτογιατρός έλαβε ήδη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του στο πλαίσιο της νέας ανάκρισης για την επιπλέον κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος του.

  • σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος κριθεί προσωρινά κρατούμενος και για αυτήν την κατηγορία τότε θα παραταθεί η προσωρινή του κράτηση και δεν θα αποφυλακιστεί στις 16 Δεκεμβρίου 2021 όποτε και και λήγει το 18μηνο προσωρινής του κράτησης, εφόσον το δικαστήριο στο οποίο δικάζεται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας, δεν έχει εκδώσει απόφαση
  • εάν αυτό συμβεί η προσωρινή του κράτηση θα παραταθεί για 18 ακόμη μήνες, ενώ στο μεταξύ θα έχει εκδοθεί και η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας

838.175 ευρώ η «λεία» του

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει απαγγελθεί σε βάρος του, ο Dr. Kontos κατάφερε να αποσπάσει ποσό 838.175 ευρώ από τα θύματά του.

Αύριο, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 αναμένεται να συνεχίσει και η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με νέες μαρτυρίες συγγενών θυμάτων. Στην προηγούμενη συνεδρίαση ο τελευταίος μάρτυρας που εξετάσθηκε αποκάλυψε τη δράση του «ψευτογιατρού» ακόμη και εντός δημόσιων νοσοκομείων.

«Τον κ. Κοντοστάθη δεν τον γνωρίζω. Τον είδα μόνο μία φορά εξ αποστάσεως στον Ευαγγελισμό στον 5ο όροφο στη χειρουργική κλινική. Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στον πνεύμονα, αφαίρεσε μισό πνεύμονα και μετά έκανε χημειοθεραπείες μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014. Ένας χειρούργος του Ευαγγελισμού του σύστησε τον Κοντοστάθη. Ήμουν παρών όταν γνώρισε πρώτη φορά τον κατηγορούμενο» ανέφερε ο μάρτυρας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.