ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δικαιώθηκε δικαστικά η οικογένεια Παντελίδη για το «Απομακρυνθήκαμε» – ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Δικαστική απόφαση, που εκδόθηκε πριν από μερικές ημέρες, δικαιώνει την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σχετικά με την πατρότητα του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε».

Σύμφωνα με την οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, το τραγούδι χρησιμοποίησε ο Σπύρος Μαγδάλης -με το ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής- κάνοντας κάποιες μικρές αλλαγές.

Η απόφαση του δικαστηρίου έχει ως εξής:

Με την 6139/ 2019 απόφαση Ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώθηκε η οικογένεια Παντελή Παντελίδη για τον υφαρπαγή του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ από τον τραγουδιστή με το όνομα Σπύρος Μαγδάλης και ψευδώνυμο Σπύρο Μακρής, ο οποίος με σκοπό να σφετεριστεί το τραγούδι, έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου το ερμήνευε και το παρουσίαζε σαν δικό του τραγούδι από τον Ιανουάριο 2019.

Η οικογένεια Παντελή Παντελίδη, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους ΕΛΛΗ Γ. ΡΟΥΣΣΟΥ, στράφηκαν κατά του τραγουδιστή Σπύρου Μακρή, με την από 31-1-2019 αίτησή τους ασφαλιστικών μέτρων, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη, ώστε να απαγορευθεί η κάθε χρήση/εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από το Σπύρο Μακρή. Ο Σπύρος Μακρής, μετά την επίδοση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων σε αυτόν από την οικογένεια Παντελίδη, κατέθεσε την από 14-2-2019 αίτηση ασφαλιστικών όπου ισχυριζόταν ότι το τραγούδι δήθεν είναι δικό του ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη (!).

Οι δύο αιτήσεις συνεκδικάστηκαν την 17η Απριλίου 2019 και το δικαστήριο με την 6139/ 2019 δικαστική απόφαση, απαγόρευσε στον Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί/εκμεταλλεύεται καθ οιονδήποτε τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ και απέρριψε τη δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, “ο Σπύρος Μακρής, μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στην σελίδα του υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στην ποινική δικαιοσύνη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών του”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.