ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διεθνής κατακραυγή Θέμα στα ξένα ΜΜΕ η εικόνα με το λεωφορείο που βυθίστηκε στην Ποσειδώνος (βίντεο)

1 min read

Στα μεγαλύτερα μέσα ολόκληρου του πλανήτη βρίσκεται η είδηση για το λεωφορείο που βυθίστηκε στην Ποσειδώνος, λόγω της κακοκαιρίας.

Στα διεθνή ΜΜΕ γίνεται αναφορά για το πέρασμα της σφοδρής κακοκαιρίας και πώς αυτή προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην Αττική καθώς και σε άλλες περιοχές ενώ ειδική αναφορά γίνεται και στον αγώνα των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας οι οποίοι λίγες μόλις εβδομάδες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί βλέπουν τον τόπο τους να δοκιμάζεται από την έντονη βροχόπτωση και τις πλημμύρες.

Ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο περιστατικό που έχει, σε μεγάλο βαθμό, ξεχωρίσει από χθες και δεν είναι άλλο από την… βύθιση του αστικού λεωφορείου στην λεωφόρο Ποσειδώνος στην Αττική από το οποίο, δημιουργώντας αλυσίδα και βαδίζοντας μέσα σε λιμνάζοντα νερά ύψους άνω του ενός μέτρου, κατάφεραν να βγουν οι επιβάτες του.

Το Associated Press με ξεχωριστή αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό μιλά για τους ανθρώπους οι οποίοι βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να φύγουν από το πλημμυρισμένο λεωφορείο δίχως να κινδυνεύσουν με τα στιγμιότυπα ωστόσο να κάνουν τον γύρω των ΜΜΕ. Αντίστοιχη αναφορά γίνεται και από την αμερικανική Washington Post.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.