Διέγραψε επτά βουλευτές του το VMRO-DPMNE

Newskamatero

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, αμέσως μετά την χθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή, διέγραψε από τις τάξεις του τους επτά βουλευτές του που ψήφισαν υπέρ της πρότασης Ζάεφ για την έναρξη των διαδικασιών τροποποίησης του Συντάγματος.

Η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ, με 80 ψήφους «υπέρ» και 39 ψήφους «κατά», ενέκρινε το βράδυ της Παρασκευής την κυβερνητική πρόταση.

Υπέρ της πρότασης Ζάεφ ψήφισαν 72 βουλευτές (της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης και των αλβανικών κομμάτων), καθώς και οκτώ βουλευτές του συνασπισμού της αντιπολίτευσης, του οποίου ηγείται το VMRO-DPMNE. Από τους οχτώ αυτούς της αντιπολίτευσης οι επτά ήταν βουλευτές του VMRO-DPMNE και ένας του «Σοσιαλιστικού Κόμματος», το οποίο συνεργάζεται με το VMRO-DPMNE.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Αυτές είναι οι αρμοδιότητες που ανατέθηκαν στα μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, το όργανο κατέληξε στον καταμερισμό βασικών αρμοδιοτήτων των μελών του. Ο καταμερισμός έχει ως εξής: Αναγνωστοπούλου Σία: Ινστιτούτο Ν. Πουλαντζάς Δρίτσας Θοδωρής: Συντονισμός Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κόμματος, Τομέας Άμυνας Θεοδωρακοπουλου Νατάσα: Τομέας Ευρωπαϊκής πολιτικής και διεθνείς σχέσεις, Φεμινιστική Πολιτική Καλαμαρά Έφη: Επικεφαλής […]