ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διατάχθηκε έρευνα για τους αστυνομικούς που οπλοφορούσαν στην Ψυχιατρική του Θριασίου Νοσοκομείου

1 min read

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019, στην ψυχιατρική κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου, μεταξύ ιατρού ψυχιάτρου και αστυνομικών, διατάχθηκε από τη ΓΑΔΑ  προκειμένου να εξεταστούν πλήρως οι συνθήκες του περιστατικού.

Όπως καταγγέλλουν μέλη της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), το πρωί του Σαββάτου κατεγράφη ένα συμβάν στην Ψυχιατρική του Θριασίου Νοσοκομείου σε βάρος μάλιστα της εφημερεύουσας ιατρού Αφροδίτης Ρέντζιου, η οποία είναι και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ.

Η γιατρός ζήτησε από τους αστυνομικούς φρουρούς κρατούμενου ασθενούς να μην οπλοφορούν μέσα στην κλινική, δεδομένου ότι εκεί νοσηλεύονταν άλλοι 30 πάσχοντες.

Παρά τις εκκλήσεις της, ο ένας αστυνομικός, ο οποίος και οπλοφορούσε εμφανώς, δεν αποδέχτηκε το αίτημά της αλλά αντίθετα, ζήτησε τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών, όπως καταγγέλλουν οι γιατροί, προκειμένου να συλλάβουν την εφημερεύουσα ιατρό!

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Διοικητή του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τις καταγγελίες, προκειμένου να λήξει το επεισόδιο και να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.