ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Διαστημικά έσοδα για το «Star Wars»: Έσοδα πάνω από 1 δισ. δολάρια αναμένονται από τη νέα ταινία

1 min read

Μια απίστευτη χρονιά ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες για την Ντίσνεϊ. Το δημοφιλές στούντιο έσπασε κάθε ρεκόρ φέτος σε εισπράξεις ξεπερνώντας τα 10 δισ. δολ. παγκοσμίως, ενώ στη γωνία περιμένει το καινούργιο «Star Wars» για να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του.

Ήδη με το «Frozen II», που πλησιάζει παγκοσμίως τον πήχη του 1 δισ. δολ., η Ντίσνεϊ ξεπέρασε τα 10 δισ. δολ. σε εισπράξεις φέτος πανηγυρίζοντας για την έκτη της κυκλοφορία που έσπασε τα ταμεία σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται δεδομένο ότι και το «Star Wars: Skywalker η άνοδος», που κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου, θα ξεπεράσει σε εισπράξεις το 1 δισ. δολάρια και το μόνο που απομένει να διαπιστωθεί είναι αν αυτό θα γίνει πριν τελειώσει η χρονιά.

Θυμηθείτε τους «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη» που άγγιξε σε εισπράξεις τα 2,8 δισ. δολ., τον «Βασιλιά των λιονταριών» που ξεπέρασε το 1,6 δισ. δολ., το «Toy Story 4» και τον «Αλαντίν» με πάνω από 1 δισ. δολ. εισπράξεις. Μόνο ο «Ντάμπο» του Τιμ Μπάρτον και η «Maleficent» με την Αντζελίνα Τζολί σκόνταψαν και δεν είχαν το προσδοκώμενο γκελ στο κοινό. Η πρόβλεψη μιλάει για περισσότερα από 11 δισ. δολ. εισπράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, επίδοση που δύσκολα θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον ακόμα και από το ίδιο το στούντιο της Ντίσνεϊ.

Τώρα είναι η σειρά του «Star Wars» να υπογράψει έναν μεγάλο θρίαμβο για την εταιρία και να ευχαριστήσει φυσικά τους θαυμαστές της επικής υπεργαλαξιακής περιπέτειας που στηρίζουν με την παρουσία τους στις αίθουσες τα επεισόδιά της. Η προπώληση των εισιτηρίων στις ΗΠΑ ξεπέρασε γρήγορα όλες τις προηγούμενες ταινίες της σειράς και οι προβλέψεις κάνουν λόγο για άνοιγμα που θα κυμανθεί κάπου ανάμεσα στα 175 με 205 εκατ. δολ.

Κεντρική ηρωίδα στη νέα ταινία, όπως και στις δύο προηγούμενες, είναι η 27χρονη Βρετανίδα Ντέιζι Ρίντλεϊ που εμφανίστηκε στη σειρά ως άσημη ηθοποιός και έχει εξελιχθεί πια σε αστέρι πρώτου μεγέθους που κρατά στους ώμους της μια από τις κορυφαίες υπερπαραγωγές της εποχής μας. Σε αντίθεση με άλλους πρωταγωνιστές της σειράς, η Ρίντλεϊ έχει πολύ περιορισμένη «προϋπηρεσία» μπροστά στην κάμερα και τώρα που η τελευταία τριλογία ολοκληρώνεται, σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της. «Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια φτάνουν συνέχεια σπουδαία σενάρια στα χέρια μου. Διαπιστώνω βέβαια ότι είναι δύσκολο, από οικονομικής άποψης, όλα αυτά να πραγματοποιηθούν.

Αλλά όσον αφορά στο περιεχόμενο, οι προτάσεις που δέχομαι είναι ουσιαστικές και πολύ ενδιαφέρουσες», λέει η Ρίντλεϊ που από ό,τι φαίνεται νιώθει μια έλξη για τις ταινίες τρόμου. «Φοβάμαι όταν τις βλέπω αλλά μου αρέσουν. Οπότε, ναι, θα ήθελα να παίξω σε ένα θρίλερ προσεχώς. Θα ήθελα βέβαια να έχω την οικογένειά μου μαζί μου όταν γυρνάω από τα γυρίσματα. Μόνο και μόνο για να σβήνω από μέσα μου τη σκοτεινή ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο σετ. Το μόνο που δεν θα ήθελα να δοκιμάσω είναι η κωμωδία. Δεν είμαι με τίποτα αστείος τύπος και μάλλον το χιούμορ μου δεν είναι και τόσο πετυχημένο. Όμως αν δεν δείξω θάρρος σε αυτή τη φάση της ζωής μου, πότε θα το δείξω; Οπότε, θα βουτήξω και όπου βγει», λέει η νεαρή πρωταγωνίστρια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.