Διακοπή ρεύματος: Προβλήματα σε όλη την Αττική

Newskamatero

Νέες διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής. Ποιες περιοχές είναι χωρίς ρεύμα. Προβλήματα και στην κίνηση στους δρόμους αφού δεν λειτουργούν τα φανάρια. Τι λέει η ΔΕΗ και τι προκάλεσε το νέο πρόβλημα.

Διακοπή ρεύματος παρατηρείται σε πολλές περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τα προβλήματα εντοπίζονται στο κέντρο της Αθήνας, στο Βύρωνα, στην Ηλιούπολη, στο Κουκάκι, στον Άγιο Δημήτριο, στη Νέα Σμύρνη, στο Νέο Κόσμο, τον Κορυδαλλό, την Αμφιάλη, τον Άγιο Μηνά, το Ρουφ, στην Καλλιθέα, στο Φάληρο και το Αιγάλεω. Προβλήματα και στους δρόμους αφού δεν λειτουργούν τα φανάρια και έχει προκληθεί σε πολλές περιοχές κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τρεις μετασχηματιστές της κεντρικής γραμμής της ΔΕΗ παρουσίασαν προβλήματα και σταμάτησαν να λειτουργούν. Σύμφωνα με το ΔΕΔΔΗΕ το πρόβλημα θα αποκατασταθεί σύντομα.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Τσαβούσογλου δεν παίρνουμε στα σοβαρά τα μέτρα, στέλνουμε και 4ο πλοίο στη Μεσόγειο

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []) push ({}); Σύντομα η αποστολή και τέταρτου πλοίου στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, λίγο μετά την ανακοίνωση των σε βάρος της μέτρων. Τσαβούσογλου όχι μόνο δεν αποσύρει τα πλοία της από την ανατολική Μεσόγειο, αλλά στέλνει και ένα τέταρτο. Ειδικότερα, σχολιάζοντα […]